El pilotari pegolí Néstor Portes disputa hui la final de raspall de la Copa Diputació de València

Ho farà de mitger junt amb Moltó, com a equip de l’Ajuntament de Barxeta i s’enfrontaran a Mario i Brisca, representants de l’Ajuntament d’Oliva. El partida és a les 18.30h., al trinquet de Castelló de Rugat i es disputarà després de la que disputen a Escala i Corda, Soro III i Javi contra Puchol II i Monrabal.

Si el pilotari pegolí Néstor Portes té la sort de cara com fins ara, esta vesprada podria proclamar-se campió de la IV Copa Diputació de València de Raspall que es juga, a les 18,30h., al trinquet de Castelló de Rugat. Néstor Portes Morell guanyava el passat dimecres a Guadassuar i dissabte a Bellreguard.

A la final d’esta vesprada s’enfronten els jugadors de l’Ajuntament de Barxeta, Moltó i Néstor, que jugaran de roig, contra els de l’Ajuntament d’Oliva, Mario i Brisca, que jugaran de blau. Tot i la rivalitat a la pista, el cert és que esta setmana, Néstor i Brisca han entrenat junts, el que vol dir que l’amistat s’imposa a l’enfrontament i uns aprenen dels altres.

El mitger pegolí afirmava per a Superdeporte que «arribar a la final és un premi al sacrific que faig tots els dies entrenant. Tot esforç dóna els seus fruits, sinó et desmotivaries». Néstor i Moltó arriben a esta final de raspall de la Copa Diputació amb tots els partits guanyats i és que, com reconeix el pilotari pegolí, «hem arribat els dos en un moment molt bo que s’ha vist reflectit en els resultats».

2365 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!