El pegolí Joan Carles Cambrils Camarena, premi Tribuna Fitur i nou subdirector general de la Fundació Turisme València

El investigador i professor del Grau en Turisme de la Universitat Politècnica de València al Campus de Gandia, Doctor en Economia i Ciències Socials, ha tingut en estos darrers dies dos gratificacions professionals. D’una banda ha estat guardonat amb el XVII Premi Tribuna Fitur- Jorge Vila Fradera pel seu treball d’investigació acadèmica relacionat amb el sector del turisme al voltant de “La col·laboració públic – privada en els ens mixtos de gestió i promocions turístiques, la visió dels socis públics i privats”. D’altra banda, ha estat nomenat Subdirector general de la Fundació Turisme València Convention Bureau (FTVCB).
El pegolí Joan Carles Cambrils Camarena ha vist en pocs dies gratificada la seua tasca com a especialista en Turisme. Si fa poc ens informava ell mateix que anava a defensar la seua tesi doctoral —era el passat 2 d’octubre de 2015— durant este cap de setmana comunicava al seu perfil de facebook que havia estat guardonat amb el XVII Premi Tribuna Fitur – Jorge Vila Fradera, el premi més prestigiós en l’àmbit de la investigació turística que està destinat a reconèixer el millor treball d’investigació acadèmica relacionat amb el sector del turisme.
La col·laboració públic – privada en els ens mixtos de gestió i promocions turístiques, la visió dels socis públics i privats” ha estat el treball de Joan Carles Cambrils premiat a Fitur. Es tracta d’un estudi que recull la major part de la seua tesi doctora i en el que analitza els ens publico-privat que gestionen àmplies àrees del turisme en destinacions locals d’Espanya. A través d’este premi es reconeix l’esforç i la dedicació que els experts, per mitjà de l’estudi i la investigació, han realitzat per a aconseguir una indústria turística d’excel·lència.

Serà cap al mes de juny quan s’entregue este guardó a Joan Carles Cambrils junt amb altres premis que concedix la Fira Internacional de Turisme. També serà en eixe moment quan el treball d’investigació de Cambrils siga presentat com en format llibre.
Però esta no és l’única novetat al voltant de Cambrils, ja que també informava de la seua nova condició de Subsecretari general de la Fundació Turisme València Convention Bureau (FTVCB), a proposta del director general, Antoni Bernabé. El Patronat de la Fundación Turismo Valencia Convention Bureau està integrat per representants públics i empreses turístiques, el que encaixa a la perfecció amb la tesi doctoral del pegolí.

El nomenament com subdirector general de la Fundació Turisme València ha comportat també una excedència temporal com a professor a la Universitat Politècnica de València en el del Campus de Gandia.

981 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!