El pego s’estrena davant l’alcoià

L’equip s’ha renovat quasi al 90% i ha fet una aposta per la juventud. Esta vesprada a partir de les 20.00 hores presentació dels rogets i ales 20.30 hores partit contra l’Alcoià, un conjunt de superior categoria al pegolí I els esports tornen a estar monopolizats pel futbol i es que a partir de les vuit de la vesprada es presenta el Pego.

Així és, Els rogets és presenten oficialment esta vesprada a partir de les 20.00 hores al camp Cervantes. Ha hagut una gran renovació a la plantilla. on s’ha apostat per la juventud. Encara que l’entrenador és el mateix, també ha hagut una remodelació en la secretaria tècnica.

Les incorporacions destaquen com deia el president per la juventud, encara que també hi ha de veterans. La primera ha estat la del jugador pegolí, Simò, que torna a casa després d’una llarga temporada jugant a terres gallegues. Moll ha indicat que la nova politica del club s’ha fixat després d’observar que els veterans és relaxen.

El Pego és un dels equips amb menys pressupost de la categoría, no obstant des de la directiva es considera que mantindre al conjunt en tercera divissió és molt positiu per la ciutat al menys fins que es consolide el projecte de cantera

Per altra banda avui es comença la renovació de carnés que es mantindrà fins a octubre. La lliga comença a finals d’agost igual que va acabar l’anterior campanya davant l’Oliva. En el partit d’esta vesprada es podran veure moltes de les incorporacions del club.

El president del club ha aprofitat les ones de Ràdio Pego per a convidar als tots els pegolins i aficionats al futbol a visitar esta vesprada el camp del Cervantes i gaudir de l’espectacle, perquè no sols de la champions i del mundial viu el futbol.

582 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!