El Pego puja una posició i se situa en el sisé lloc, després de la victòria a domicili front a l’Ontinyent B

Pego 3 – Ontinyent B 2. Els rogets sumen un total de 34 punts en 20 jornades, els mateixos que l’Alberic, situat en la posició nº5 de la taula.
El Pego aconseguix un triomf en un partit que tenien controlat però que se li va complicar en els últims minuts arran d’un penal que va transformar Campos en el 3-2 final. Els tres tants locals van vindre en accions a baló parat.

El partit va començar amb domini local, no obstant, una recuperació en el centre del camp va acabar amb un baló llarg per a Luisito, que des de lluny va enganxar l’esfèric i el va colar per dalt a Edu, que estava lleugerament avançat. L’Ontinyent B s’avançava en el marcador i va obligar als locals a tindre una reacció que no va tardar a plasmar-se en el marcador, quan Xopa va aprofitar un rebuig després d’una falta treta per Rubén per a establir la igualada i, abans d’arribar al descans, el Pego aconseguia donar-li la volta al partit amb un gol de Faus al transformar un lliure directe després d’una falta en la frontal. Una vegada consumada la remuntada es va arribar al descans.

Després de la represa, el Pego va eixir connectat a la recerca de sentenciar com més prompte millor l’encontre i va ser novament en una acció a baló parat quan va arribar el 3-1: Faus va traure una falta pràcticament en el cantó de l’àrea i David es va encarregar de pentinar-la per a enviar-la al fons de la porteria defesada per Edgar. Amb el tant el Pego va buscar amarrar-lo i va realitzar una bona tasca defensiva fins que, amb un baló aeri, Xopa va xocar amb Carrasco i el col•legiat va apreciar alguna cosa punible en eixa acció, assenyalant el punt de penal. Campos es va encarregar de transformar-lo quan encara quedaven 4 minuts per a complir-se el temps reglamentari, donant-li vida al cuer, que continua lluitant fins a l’últim minut en cada partit. Fruit d’eixe ímpetu per salvar la seua situació va poder arribar l’empat, quan Xano va encarar el porter, però va ser derrocat en la frontal de l’àrea, pel que va ser complicat apreciar si la falta va ser dins o fora de l’àrea, no obstant, el col•legiat la va assenyalar fora i Campos va estavellar el cuiro en la barrera en l que va ser l’última acció del partit.

El Pego suma i seguix, mantenint-se prop dels llocs de promoció i molt lluny del descens, per la qual cosa no complir en estos moments l’objectiu fixat a principi de temporada “seria una catàstrofe”, tal com va comentar el tècnic, Diego Miñana, a la conclusió del partit a causa de la bona quantitat de punts que s’han aconseguit fins el moment.