El Pego no pot contra el Levante ‘B’

El partit del juvenil es va ajornar per la pluja. El Pego “B” va guanyar per 0 a 7 al Romania Benidorm C.F. Com cada dilluns, en la informació esportiva repassem els resultats del futbol i del bàsquet, però com que aquest darrer esport encara no ha començat la seua lliga (ho faran aquest cap de setmana vinent), doncs ens centrem en el futbol i comencem pel partit que havia de disputar el juvenil al Camp Cervantes. El Juvenil s’havia d’enfrontar contra l’Atlètic Benidorm B, però la pluja va fer que el partit s’ajornara.

Pel que fa al Pego C.F. “B”, la notícia és més gratificant per a l’aficció, ja que va guanyar 0 a 7 al Romania Benidorm C.F. en camp contrari. El partit es va jugar la vesprada de diumenge al Camp del Racó de Loix i els gols pegolins els van realitzar: Jato, que va marcar 2, Boluda que també en transformà 2, Jimi, que va encertar un, els mateixos que Gonzalo i Salva.

Pel que fa al Pego C.F., al primer equip, la notícia és de signe contrari, ja que diumenge va perdre en el Cervantes per la mínima, 0 a 1, contre el Levante “B”, un partit, però que com la jornada contra el Gandia, els rogets mereixien, com a mínim, empatar perquè “ocasions” en van tindre, però la falta de finalització no va permetre sumar un punt, explicava l’entrenador, Joan Miquel Almela que afirmava que “totes les derrotes són amargues i més a casa.” Però també declarava que “s’ha d’alçar l’ànim”, demanant paciència.

Explicava Almela que “el Levante “B” és una filial i és molt difícil per a un equip jove com nosaltres” batre’ls. El partit en global, però, el valorava amb “falta de jugar un poc més a futbol.”

De cara a la jornada que ve, l’entrenador del Pego no veu les coses molt més clares, ja que el rival és el Vila-Real ‘C’, el líder de la classificació. És per això que assegurava Almela que “si ara té 12 punts, el diumenge que ve en tindrà 15 i per golejada.”

Recordem que dimecres que ve donarem compte del que va estar la primera jornada de lliga de fubtol sala masculí.


976 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!