El Pego continua perfilant l’equip de Preferent

Esta setmana confirmava el fitxatge del davanter Ximo. Una decisió del nou tècnic roget, Joaquin Mas Davó. Continuen de l’any passat: Richi, Jimy, Chopa, Rubén Iborra, Frede, Johny i Raúl.
A finals de juliol, el Pego continuava perfilant la seua aposta per a la nova temporada. Ho feia el nou tècnic, Joaquin Mas Davó, vell conegut de l’equip, ja que el va dirigir de 1994 a 1996 i va aconseguir deixar l’equip roget a les portes de l’ascens -en aquell moment també estava en Preferent. Així, Mas Davó es mou entre aigües conegudes. La seua última decisió ha estat el fitxatge de Ximo, un davanter amb passat en el Novelda i que arriba per a reforçar l’atac del conjunt pegolí.

De moment està confirmada la continuïtat de Richi, Jimy, Chopa, Rubén Iborra, Frede, Johny i Raúl, jugadors del Pego ja en la temporada passada i que ja estan treballant amb el nou míster.

Els nous fitxatges confirmats pel Pego, són els del porter, Gómez que arriba procedent del Sueca. Marc Fuster, jugador que la passada campanya va pertànyer al Ciutat de Gandia, i Ximo este davanter que ha sigut l’últim a incorporar-se.

El Pego seguix movent-se per a tractar de completar una plantilla el més competitiva possible, això sí, sempre ajustada al pressupost auster amb que compta la directiva.

L’objectiu i les exigències per a la plantilla són les de no passar ‘apuros’ i salvar com més prompte millor la categoria. Si els resultats acompanyen, per descomptat que estar el més alt possible, una cosa que es pressuposa serà molt complicada.
751 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!