El banc d’aliments demana ajuda als agricultors pegolins

A totes aquelles persones que produisquen hortalisses, verdures o fruites i tinguen excedent, el banc d’aliments de Pego els prega que pensen en ell abans de tirar res perquè no poden consumir tot el que produeixen enguany.
L’estiu és un moment àlgid si parlem de producció d’hortalisses, verdures i fruites. Ara es produeixen: albercocs, nabius, prunes, figues, groselles, bresquilles, melons, codonyat, peres o raïm, pel que fa a la fruita. Pel que fa a l’hortalissa i les verdures: alberginies, carabasses i carabassetes, cebes, bajoques, cogombres, pebreres, tomaques o carlotes. Si a això li sumem que a Pego hi ha molta gent que afortunadament encara té el seu tros de terra, al que li agrada anar i cultivar-se tot el que li done el camp, trobem una combinació amb la que ha pensat el banc d’aliments per a demanar ajuda.

Així, el banc d’aliments de Pego fa una crida a totes aquelles persones que produisquen aliments de temporada a la seua terra i es vegen en excés de collita, perquè, abans de tirar-los o desfer-se’n d’ells, pensen en les persones que necessiten del banc d’aliments per a poder tirar endavant i donen eixos productes agrícoles excedents al banc d’aliments.

Horari de donació és:
– Dilluns de 9 a 12 del matí
– Dimecres de 6 a 8 de la vesprada
– Dijous pel matí al mercat, davant de l’antic bar Mercat

El banc d’aliments agraïx de bestreta la col·laboració de tota la població de Pego en aquesta ingent tasca que és mantenir constantment el banc d’aliments amb productes per a repartir.
724 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!