Acció Urgent estrena uniforme

També afegix a la seua ambulància un nou aparell, un monitor electrocardiograma, convertint-se així en l’única ambulància de terres valencianes (a excepció de les SAMU), que disposen d’aquest aparell que permet controlar millor les constants vitals dels pacients que són atesos pels serveis d’emergències.
Acció Urgent es renova i actualitza a l’estiu. Davant l’onada de calor ha imprés uns consells per a protegir la nostra salut davant les onades de calor: beure molta aigua o liquids, sense esperar a tindre sed; mantindre les finestres tancades durant el dia; romandre en llocs frescos; procurar estar a l’ombra amb roba lleugera i de color clar, fer menjar lleugers i evitar activitats a l’exterior durant les hores més caloroses. Uns consells dirigits, sobretot, als grups de risc: persones majors que visquen soles o siguen dependents; persones amb malalties cardiovasculars, respiratòries o similars; persones amb alguna discapacitat mental; xiquets i xiquetes fins a 4 anys d’edat i persones amb sobrepes. A més recorden que el telèfon d’Acció Urgent és el 653 867 383.
Junt a estos consells per previndre els símptomes derivats d’un cop de calor, Acció Urgent estrena uniforme. S’actualitza i s’adapta a la normativa dels equips d’emergència, ja que el nou uniforme, entre d’altres, incorpora tires reflectants a les mànigues i als pantalons perquè se’ls puga distingir amb facilitat per la nit o a l’horabaixa. Un altre canvi important ha de veure amb el color. Han passat del taronja al roig. I és que no era estrany que confongueren els voluntaris d’Acció Urgent amb els butaners o amb Protecció Civil. Així, han aprofitat l’avinentesa i han elegit el roig per al nou uniforme.
D’altra banda, Acció Urgent ha afegit un nou aparell a la seua ambulància. Es tracta d’un monitor electrocardiograma. La seua incorporació als estris del vehicle d’emergències sanitàries fa que este esdevinga únic entre les ambulàncies -a excepció dels SAMU-, ja que és l’única que el té.
I què permet el monitor electrocardiograma? Doncs mostra “les tres derives d’electrocardiograma del cor, a més mesura el pols, la tensió, l’oxígen i sang, freqüència ventilatòria i temperatura”, el que permet avançar el diagnòstic del metge en una urgència, explicava el sanitari d’Acció Urgent, Pedro Barranco.
936 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!