El Pego CF sense fre

El primer equip torna a guanyar, remuntant un resultat negatiu a la primera part. Finalment, 4 a 2 front al Torrent. Tres dels quatre gols van estar marcats per Cuqui, qui extenia el mèrit a la resta de companys.
Encetem els esports parlant de la contundent victòria del primer equip del Pego CF que sembla que per fi s’ha trobat com a equip i rendeix cada cap de setmana com s’esperava d’ell en una categoria que moltes vegades hem sentit dir és la seua per naturalesa. Així, el Pego C.F. tornava a delectar el seu públic aquest cap de setmana davant el Torrent guanyant per 4 a 2. Tres gols de Cuqui i un de Cristian.

Carlos Gimeno, entrenador del primer equip roget reconeixia que, tot i el resultat del darrer partit “hem patit més del necessari” i és que admetia que encara hi ha errors que corregir.

La dificultat venia pels dos gols que marcava el Torrent, avançant-se en el marcador. Gimeno explicava que “psicològicament estàvem bé, però eixos dos gols ens han fet dubtar de nosaltres” i així eixia l’equip en la segona part. Tot i que els jugadors aconseguien remuntar la situació i el marcador, sobretot en els darrers 15 minuts.

Eixos errors als que feia referència anteriorment Carlos Gimeno impliquen que els adversaris aconsegueisquen marcar gols “i això és el que hem d’evitar perquè fins ara els hem remuntar però algun dia no els remuntarem i no guanyarem el partit i ens costarà els punts”. Fins ara però, com si han aconseguit remuntar els marcadors negatius transformant-los en positius, i bona mostra d’això és el 4 a 2 del cap de setmana, confessava Gimeno que van a Tavernes “en ganes d’anar allí a fer alguna cosa gran”.

Cuqui, artífex de tres dels quatre gols transformats pel Pego CF, reconeixia sentir-se “molt content” i estenia la feta als seus companys, ja que afirmava que “de no ser pels companys els gols no entren sols, els gols s’han de lluitar i ells també estan ahí”.

I en sintonia amb la visió de l’entrenador, Cuqui confirmava que “sempre tenim llacunes que hem de corregir”, alhora que enaltia l’afició que va acompanyar l’equip al Cervantes en el seu darrer partit, ja que assegura que “sinó és per l’afició aquesta que tenim no anem cap amunt, eh?”

I ara repassem la taula amb la resta de resultats:

Pego C.F. Preferent Gº 3er
PEGO C.F. 4 – TORRENT C.F. 2
Tres gols de Cuqui i un de Cristian

Pego c. f. 1ª Regional Gº 6
C.D. DENIA “B” 1 – PEGO C.F.”B” 0

Juvenil 1ª Regional Gº 5
G.C.D. SAN JOAN D´ALACANT 1 – PEGO C.F. 1
Gol de Torrado

Cadet 1ª Regional Gº 1 Alacant
PEGO C.F. 4- C.D. BETIS FLORIDA “A” 2

Infantil 1ª Regional Gº 1 Alacant
PEGO C.F. 0- C.D. BETIS FLORIDA “A” 3

Alevi A
F.B. DENIA “A” 12 – PEGO C.F. “A” 2

Benjami A
F.B. DENIA “A” 4 – PEGO C.F. “A” 1

Alevi B
C.F. CIUDAD DE BENIDORM “H” 7 – PEGO C.F. “B” 1

Benjami B
PEGO C.F. “B” descansava

Prebenjami
PEGO C.F. 3 – C.D. BENIOPA 1


BÀSQUET

SENIOR FEMENÍ AUTONÒMIC FASE REGULAR GRUP D.
Pavelló Cobert “Ausiàs March” de Pego.
Dissabte 14 de novembre, 19:00 h.
CB PEGO 63 – DÈNIA BC 83

SENIOR MASCULÍ PRIMERA ZONAL FASE REGULAR GRUP D.
Diumenge 15 de novembre, 16:30 h.
BÀSQUET ALTEA “B” 53 – CB PEGO 76

JUNIOR MASCULÍ PREFERENT GRUP C.
Pavelló Cobert “Ausiàs March” de Pego.
Diumenge 15 de novembre, 16:30 h.
CB PEGO 81 – BS ALCOI 20 ANIVERSARI 52

Aquesta nit, l’equip d’ ‘Esports a Ràdio Pego’ entrevistaran a la Regidora d’Esports, Marian Tamarit i al coordinador d’esports, José Santamaria per a fer una repassada de com va l’inici de temporada esportiva al poble de Pego. Aquestes entrevistes i l’ampliació de la informació sobre futbol i bàsquet a partir de les 10 d’aquesta nit.

648 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!