El Pego CF atura el Canals

En tennis, Marc Giner queda subcampió de l’ITF Futur de Porto. D’altra banda, Raúl Romera venç en les 12 hores d’Squash.
En futbol cal destacar la gran victòria del Pego Prefent front al líder del grup, el Canals.

Pego, 2; Canals, 1

Dissabte va haver una bona entrada en el Cervantes per a presenciar el primer triomf del Pego com a local que li val per a enganxar-se a la zona alta de la classificació.

La primera meitat va ser poc vistosa, i a penes va haver-hi ocasions fins que, a la mitja hora, Fabasu aprofitava un centre prolongat amb el cap per David per a batre per primera vegada aquesta temporada a David Bordería. En aquest encontre l’envergadura del davanter local, David, va donar els seus fruits, ja que el gol del triomf va ser semblant.

Després del descans, pareix que la xerrada de Marcos Camacho en els vestuaris va donar els seus resultats i als dos minuts Nando Soriano aconseguia l’empat al rematar de cap un centre des de la banda esquerra. Malauradament per als forasters, al quart d’hora arribava el segon gol dels rogets, amb pràcticament els mateixos protagonistes. Aquesta vegada David va prolongar un servei de banda, i Fabasu va tornar a marcar. Poc després, Guillermo Barona va veure la segona groga, el que va limitar les possibilitats de remuntar dels de la Costanera que, donat a la inferioritat numèrica, van passar a jugar amb tres defenses. No obstant, el marcador no es va moure tot i que es produiren algunes temptatives com la de David per part dels rogets i les de Nando Soriano i Salva per part visitant.

El Pego encadena la seua segona victòria i avança al seu rival de dissabte en la taula. A poc a poc sembla que l’equip roget està aconseguint oblidar els problemes estiuencs. Per la seua banda, el Canals posa fi a la seua ratxa d’imbatibilitat però ja pensa en el pròxim xoc, que serà enfront del Tavernes.

En tennis destaquem que el pegolí Marc Giner, ha quedat subcampió del torneig ITF Future de Porto, a Portugal. Un torneig que tenia un guardó de 15.000 euros. Giner va perdre a la final contra el francés Julien Obry per
4 – 6 / 2 – 6 / 3 – 6. Per fer-nos una idea del contrincant del pegolí, Obry fa tan sols unes setmanes jugava amb l’equip francés la copa Davis. Per la seua part, cal destacar que el tennista pegolí ha fet un grandíssim torneig, que li reportarà algun punt que sumar a l’ATP. Després d’aquest torneig Marc no abandonarà Portugal, ja que té previst jugar una altra competició en el país veí.

Pel que fa a les 12h d’squash. El seu organitzador, Jordi Seguí les qualifica com “de nou èxit’ després de la participació i del gran joc que es va poder veure dissabte passat a la pista d’squash de La Trilladora. La classificació la va encapçalar Raúl Romera. En segona posició està Vicent Ivan Ferrer. El tercer lloc l’aconseguia Alejandro Vidal.

Enhorabona a tots.


791 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!