El Pego aconsegueix un punt a Crevillent

No va poder ser més que un, ja que en el minut 88 els de Crevillent van encertar la porteria dels rogets i van truncar la victòria. D’altra banda en les categories més joves va haver alegries i tristeses, com en bàsquet. RESULTATS PARTITS DEL CAP DE SETMANA
FUTBOL

A CASA

Dissabte, 15 de desembre.
Camp del Cervantes
10:00 h. Infantils: Pego CF “A” 8 – CD Atlètic Benidorm “B” 0
Gols del Pego: 4 de Torrado, 2 de Thomas, 1 de Sergi Vidal i 1 d’Eric.
11:30 h. Cadets: Pego CF 1 – CD Atlètic Benidorm “A” 2

Camp del Clot

10:00 h. Alevins: Pego CF 8 – CD Atlètic Benidorm “A” 0
11:00 h. Benjamins: Pego CF 2 – CD Atlètic Benidorm “A” 5

Diumenge, 16 de desembre, al Camp Municipal del Cervantes.

11:30 h. Juvenil “B” del Pego CF 3 – UE Benifairó de la Valldigna 1
Gols del Pego: 2 de Caliu i 1 de Pasqual.

En aquest partit els joves del Pego B van haver de sofrir el resultat. Quan ja es creien que tenien l’encontre guanyat (anaven 2 a 0) els de Benifairó van fer un gol i les coses es van calfar.

El proper rival dels del Juvenil B és el Cullera. D’altra banda, en una visió enrere del que ha estat 2007 per al tècnic dels rogets del juvenil, Curro destaca la coneixença de la plantilla, ja que ha estat 3 anys entrenant el cadet, el que és un avantatge important. També destaca que tot i que no acaben líders de grup, allò important és estar en els primers.

FORA DE CASA

Pel matí, l’Infantil B del Pego CF es va desplaçar a jugar a la Nucia, perdent per 22 a 0.

17:00 h. Camp Municipal de Beniparrell
Juvenils del Beniparrell CF 0 – Pego CF “A” 4
Gols del Pego: 1 de Ximo Pujol, 1 de Nando Server, 1 de Noe i 1 de Carmelo Ortola.

Diumenge, 16 de desembre.

17:00 h. Camp Municipal de Crevillent
Crevillent Esportiu 1 – Pego CF 1 (Guillem)

Al minut 88 va marcar el gol el Crevillent. Una llàstima per als rogets de tercera que després de dominar el marcador durant tot el partit, a última hora només van poder sumar un punt. 1 punt que els manté en el lloc 15é de la taula, amb 21 punts.

15:30 h. Al Camp “San Llorenç” de Parcent
CD Parcent 0 – Pego CF “B” 5
Gols del Pego 2 de Oscar, 1 de Joan, 1 de Sergi i 1 de Boluda

BÀSQUET
Novena Jornada

Elx xics jugaren a casa, al Pavelló Ausiàs March.

Sènior masculí (dissabte-15, 20:00 h.)
CB Pego 64 – Borts Brots de Castelló 75
Júnior masculí (dissabte-15, 18:00 h.)
CB Pego – Lycée Français “Pierre Deschamps” (no es presentaren)

I les xiques del júnior jugaren fora de casa, les del sènior descansen per calendari.

Júnior femení (diumenge-16, 16:30 h.) va a Pedreguer