El pavelló de Pego ha d’estar preparat el 24 de maig per a la vacunació massiva

Segons ha confirmat la regidora de Sanitat, Alicia Siscar, des de Conselleria i Salut Pública s’ha demanat a l’Ajuntament de Pego que el pavelló municipal estiga a punt el dia 24 per a acollir la vacunació massiva, però encara no s’ha concretat quin dia s’iniciarà la inoculació massiva de vacunes en aquest recinte.

D’altra banda, en l’actualització de les dades de la pandèmia la Conselleria de Sanitat ha destacat que s’ha administrat un total d’1.717.057 dosis de la vacuna contra el coronavirus en la Comunitat Valenciana. En total 512.882 persones han rebut les dues dosis per de Pfizer, Moderna i AstraZeneca i la monodosis de Janssen.

DADES DE LA PANDÈMIA COMUNITAT VALENCIANA

Des de l’anterior actualització s’ha notificat 55 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens. Així, la xifra total de positius és 390.824 persones des que va començar la pandèmia. I, d’altre costat, des de l’anterior actualització s’ha cursat 547 altes a pacients amb coronavirus. D’aquesta manera, ja són 391.306 persones en la Comunitat Valenciana les que han superat la malaltia.

Els hospitals de la Comunitat tenen, actualment, 249 persones ingressades per covid-19, d’elles, 47 en l’UCI.

A més, s’ha registrat 15 defuncions més per coronavirus des de l’anterior actualització. Des de l’inici de la pandèmia 7.337 persones amb coronavirus han perdut la vida des de l’inici de la pandèmia en la Comunitat Valenciana.
D’acord amb les dades registrades, hi ha 3.649 casos actius, la qual cosa suposa un 0,91% del total de positius.
Quant a les residències, hi ha casos de coronavirus en 5 centres de majors i 1 centre de menors de la província de València. En aquesta actualització no hi ha cap contagi nou ni defuncions entre persones usuàries de les residències, ni contagis en les plantilles de personal.

S’ha notificat 14 brots des de l’anterior actualització:· Dénia: 5 casos. Origen social.

DADES MARINA ALTA

Segons les dades actualitzades aquest matí per la Conselleria de Sanitat, al Departament de Salut de Dénia han mort ja 202 persones amb coronavirus. La nova defunció s’ha produït a Pedreguer, on 10 persones han perdut ja la vida per aquesta pandèmia.

Així, la taxa de defuncions en la Marina Alta ha tornat ha pujar i se situa en 118’39 morts per cada 100.000 habitants.

D’altra banda, des del divendres passat a la comarca s’ha detectat 13 casos nous de coronavirus. Així, el total de positius acumulat des de l’inici de la pandèmia és, a la Marina Alta, de 9.876. I la incidència acumulada del virus a 14 dies és ara de 35’16 casos per cada 100.000 habitants.

Els nous positius han estat registrats 6 a Dénia, que arriba ja a 3.076 casos des de l’inici de la pandèmia i en té ara 13 actius.
També s’ha detectat 3 positius nous a Calp i 3 a Teulada-Moraira.

A Pedreguer, a més d’una nova defunció, també hi ha dos positius més. El total des de l’inici de la pandèmia és de 383 casos.

Pego continua amb 2 casos confirmats en les dues últimes setmanes i una incidència acumulada a 14 dies de 19’74 PCR positives per cada 100.000 habitants, mantenint-se així dins dels paràmetres de la nova normalitat.
1025 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!