El pasdoble protagonista del Concert de Festes de l’Agrupació Musical de Pego

Entre les 9 peces del repertori, tres van ser escollides per la gent que hi va participar en la iniciativa impulsada per l’Agrupació a través de la xarxa social facebook. Centenars de pegolins i pegolines van poder gaudir de la tercera edició que es realitza al Passeig Cervantes.
Dos joves músics van ser les encarregades, la vesprada de diumenge, de presentar el Concert de Festes de la banda de l’Agrupació Musical de Pego al Passeig Cervantes. Recordaren al públic present que enguany el protagonista anava a ser el pasdoble «un dels gèneres més coneguts i relacionats amb la música de banda». Així mateix van informar que algunes de les peces que incloïa el repertori —tres d’elles― «van estar escollides gràcies a la col·laboració de la gent que va participar en l’elaboració del repertori del concert via facebook».
El programa que va interpretar la banda de l’Agrupació Musical de Pego és el següent:
La entrada (Q. Esquembre)
Del Perelló a Catarroja (F.J Serrano) —Triada pel públic
Musical Apol·lo (A. Blanquer) — La més votada pel públic
Lo cant del valencià (P. Sosa)
Camino de Rosas (J. Franco Ribate) —Triada pel públic
Pepita Greus (P. Pérez Choví)
La Giralda (E. López Juarranz)
Ponteareas (R. Soutullo)
Agüero (J. Franco Ribate)
El director de la banda pegolina, José Miguel Fayos, anunciava, al final del concert, una vegada executat tot el repetori, un regal de comiat en el concert de Festes amb la interpretació de Concha Flamenca un pasdoble que va arrancar els aplaudiments més entusiastes entre el nombrós públic.
831 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!