El Pare Pere recordat quan es cumpleixen 350 anys de la seua mort

La Parròquia de l’Assumpció de Dénia acollirà demà la presentació de l’edició commemorativa del 350 aniversari de la mort del venerable Pare Pere i l’inici del procés de beatificació. A les 20.30 hores al Centre Parroquial de Sant Roc, el director general del Llibre, Vicente Navarro Luján, i l’autor de l’estudi, Vicent Josep Escartí, presentaran a tots els interessats l’obra commemorativa. L’edició compta amb tres volums: «Facsímil de l’edició biogràfica del P. Mercader, de 1677», «Facsímil de l’edició en valencià de L. I. Planells, de 1760» i «Estudi i transcripció a càrrec del professor de la Universitat de València, Vicent Josep Escartí». Els tres volums que es presentaran en una luxosa edició.

La preimpressió i l’estampació es realitzarà seguint tots i cada un dels preceptes tècnics i bibliogràfics per a aconseguir una reproducció fidel i una presentació digna dels originals. La tirada de l’obra del Pare Pere serà de 1.000 exemplars.

Pròxim el 350 aniversari de la mort del Pare Pere, la Parròquia de l’Assumpció ha impulsat esta edició «per les profundes arrels històriques i religioses que transcendeixen en el temps i en la ciutat de Dénia». A més, definitivament, el passat 4 de març va tenir lloc l’obertura del procés de beatificació del Pare Pere.
770 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!