El pressupost obliga a canvis dràstics de plantilla

La renovació quasi al complet del primer equip del Pego C.F. es deu, a més de a un canvi de filosofia, a una exigència econòmica. L´equip roget té el segon pressupost més baix de la tercera divisió del grup sisé el que no li permet mantenir els jugadors més de dues temporades. El pressupost d´enguany rondarà el 180.000 euros. El Pego està a punt de començar la nova temporada i amb ella, com parlàvem dimarts, presentarà una plantilla pràcticament desconeguda. Però aquest fet no és excepcional. La qüestió fa temps que es repeteix, almenys des que està aquesta directiva al capdavant del club esportiu. La clau ens la desvelava el president, Enrique Moll, el pressupost és qui marca les renovacions continuades de jugadors.

Aquesta circumstància, el tenir un pressupost tan ajustat implica que, tot i voler retenir algun jugador que pot ser convenient per a la bona marxa de l´equip, no es puga fer, per l´augment de sou i, conseqüentment, de partida pressupostària que implicaria. El mateix passa amb els jugadors contrastats, aquells que l´afició apunta com a bons fitxatges.

El Pego C.F. tot i tenir el segon pressupost més baix de tot el grup de la tercera divisió del grup sisé durant la temporada passada, que voltava els 180.000 euros ha aconseguit mantenir-se en la categoria, malgrat deixar els aficionats amb l´ai al cor fins al darrer partit de la lliga. Aquest fet s´ha de valorar.

Per a enguany es preveu que el pressupost no es modifique i continue rondant el 180.000 euros. Aquest finançament s´aconsegueix a través d´una subvenció per part de l´ajuntament i de l´esponsorització de l´equip.

Recordem les dates importants per als rogets d´aquest estiu: el 24 es realitzarà el primer entrenament. El dia 1 jugarà el primer partit amistós. El dia 10 tindrà lloc la presentació del nou equip a les 8 de la vesprada. A continuació partit contra l´Alcoiano per a posar els motors a prova.
718 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!