El Festacarrer recolzat pel Col•lectiu Ovidi Motllor

Més de 1.000 músics, integren el Col•lectiu Ovidi Motllor que recolza la iniciativa del festival de música tradicional Festacarrer que durant anys Ondara ofereix al públic, però que des de fa dos anys consecutivament no compta amb el suport de l´ajuntament. El Festacarrer, que enguany arriba a la seua onzena edició s´enfronta al segon any consecutiu sense que el festival d´Ondara rebra ni un sol euro de l’ajuntament de la localitat, governat, amb majoria absoluta pel Partit Popular. Durant cinc anys tampoc se li ha augmentat cap ajuda. Aquest fet ha dut al Col•lectiu Ovidi Montllor (COM) a recolzar l’esdeveniment amb la seua presència.

Una ajuda que va explicar ahir el representant del COM i al seu torn membre de la Romàntica Alternativa del Saladar (ARRAN) de Xàbia, Pep Bas, el qual va comparéixer junt amb Joan Baptista Martí, portaveu de l’Associació Cultural Ocell, entitat que organitza el Festacarrer d’Ondara. La cita va servir a més per a presentar el manifest que apareixerà publicat en diferents mitjans de comunicació comarcals el dissabte 22 de juliol. En aquest manifest exposa el suport del COM al festival.

Tant Bas com Martí, es van congratular perquè el primer cap de setmana de setembre, des del dijous fins al diumenge, els carrers d’Ondara sonaran com correspon «a un festival que no té igual», va dir Bas, i del que «han eixit formacions com Dolces tab jazz project o les colles de tabaleters i de dimonis», va defendre Martí.

Amb col•laboracions de grups de música de la Marina Alta, amb el suport de col•lectius de música, així com d´institucions públiques de Catalunya i les Illes Balears l´associació Ocell d´Ondara ha aconseguit tirar endavant el Festacarrer de 2006 que com l’any passat no ha tingut cap subvenció per part de l’equip de govern del municipi.

La situació del Festacarrer ha sigut tan dura que inclús pel cap dels organitzadors ha passat abandonar Ondara i anar a un altre municipi «perquè ofertes hem tingut» si bé «aguantarem».
659 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!