El Nadal comença l’1 de desembre amb la «Nit en blanc» del comerç de Pego

La bona sintonia que predomina en les festes de Nadal ha quedat plasmada en la campanya de foment del comerç local que han creat, conjuntament, l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i la regidoria de Promoció Econòmica i Creama. La data fixada per a donar el tret d’eixida és l’1 de desembre. Divendres en el qual els comerços del poble tindran un horari especial, allargant l’obertura durant la vesprada/nit per a encetar la campanya de Nadal amb la Nit en blanc.

L’objectiu, segons ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit en la roda de premsa de presentació de la iniciativa, és «apropar el comerç local a la ciutadania». La iniciativa se suma a altres desenvolupades ja en els últims mesos per l’ajuntament, Creama i els comerciants per tal de donar espenta a l’economia local.


La Nit en blanc engloba tres propostes. D’un costat, ja ho hem dit, l’horari que s’allargarà fins a la nit. D’un altre, l’encesa de l’enllumenat nadalenc, a les cinc de la vesprada. I, per últim, la presentació de la taula de Nadal que contindrà productes per valor de quasi 1.000 €, formada per aliments, elements decoratius i altres objectes aportats per empreses de l’Associació de Comerciants. La taula serà sortejada amb una rifa que els comerciants vendran durant el mes de desembre, com ha explicat hui Victòria Pastor, membre de l’associació.

La presentació de la taula es farà l’1 de desembre a partir de les huit de la vesprada a la Casa de Cultura, on també es farà eixa mateixa nit l’acte de lliurament dels premis del Concurs d’Aparadors Nadalencs. A més a més, hi haurà música en directe, amb el duo Tàndem, i un vi d’honor per a totes les persones assistents. Un acte que té un significat especial per als comerciants, segons Victòria Pastor.

INSCRIPCIÓ OBERTA PER AL CONCURS D’APARADORS
En la Nit en blanc es lliurarà els premis del Concurs Local d’Aparadors Nadalencs després que el jurat visite les tendes i empreses participants el dimecres 29 de novembre, a partir de les cinc de la vesprada. La tècnica de Creama Pego, Alícia Carbonell, ha recordat que el període d’inscripció està ja obert i ha oferit els detalls d’aquesta nova convocatòria.

Victòria Pastor ha traslladat que hi ha molts membres de l’associació que ja han manifestat el seu desig de participar en el concurs. I ha destacat l’objectiu i avantatges de la iniciativa.

A més de la Nit en blanc i del Concurs d’Aparadors, s’està gestant altres propostes per a gaudir del Nadal. Raül Tamarit ha avançat que les regidories de Promoció Econòmica i Creama, Cultura i Festes estan organitzant, totes a una, una programació ampla i variada d’activitats per al mes de desembre. La finalitat és dinamitzar el poble i atraure veïns i visitants cap al comerç local.

UN CLAR FRIDAY

Però, abans de tot això, tenim per davant, l’últim cap de setmana del mes, la campanya del Black Friday, que és diferent a Pego. Ho ha detallat Alícia Carbonell.

Com ha afegit Victòria Pastor, al respecte d’aquesta campanya, cada comerç tindrà una oferta especial per a eixos dies.
583 Visites
Hola!!