Convocat el concurs d’aparadors nadalencs a Pego

L’Ajuntament i Creama Pego han convocat una nova edició del concurs local d’aparadors nadalencs, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Pego, convocatòria en la qual poden participar tots els establiments del municipi.

Aquest any hi haurà tres premis: un primer de 300 euros per a gastar als comerços que participen en la campanya; un segon premi de 160 euros per a un sopar per a quatre persones en un dels bars/restaurants associats que han participat en les últimes Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó; i un tercer premi valorat en 100 euros per a gastar en els comerços participants.

El termini d’inscripcions està obert fins a les 14 hores del divendres 24 de novembre i s’ha de fer de manera presencial, a les oficines de Creama Pego, situades a la plaça del Mercat. S’haurà de portar-hi un formulari que es troba, junt amb les bases de la convocatòria, dins l’apartat de notícies del web de l’Ajuntament de Pego.

La finalitat d’aquest concurs és premiar l’esforç i treball que realitzen els comerciants i empresaris del municipi de Pego per atreure als seus clients, a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels seus aparadors en la temàtica nadalenca, en els quals hauran exposar els seus propis productes, impulsant amb això la dinamització de el comerç de la localitat.

Segons les bases de la convocatòria, els establiments concursants han d’acomplir amb els següents requisits:

  • Estar localitzat en el terme municipal de Pego.
  • Estar donat d’alta en l’Impost d’Activitats Econòmiques en algun dels epígrafs compresos en el sector de comerç menor.
  • La decoració de l’establiment haurà d’estar realitzada amb motius nadalencs.
  • L’establiment haurà d’estar decorat des del 29 de novembre fins al 6 de gener.

El jurat es reunirà per a emetre el seu veredicte el dimecres 29 de novembre. El lliurament dels premis es farà el divendres 1 de desembre en un acte que tindrà lloc a la Casa de Cultura, a les nou de la nit.

Per a més informació cal consultar la publicació en l’apartat de notícies de l’Ajuntament de Pego pego.org, o també es pot contactar amb Creama Pego a través del telèfon 96 557 12 55.

 

390 Visites
Hola!!