El Ministeri aprova el projecte del nou accés a Pego per la N-332

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha aprovat l’expedient d’informació pública i definitivament el projecte de traçat de “Control d’accessos en la N-332 entre els km 206,5 i 209,0. T.M. Oliva”, amb un pressupost d’obra de 6,42 milions d’euros.

El projecte per a la millora de la seguretat en la Nacional 332 suposarà la supressió d’un punt negre com és l’encreuament de l’hostal Sant Jaume per a accedir a la CV-678 en direcció a Pego. Una reivindicació històrica del municipi pegolí que per fi sembla convertir-se en una realitat. L’alcalde, Enrique Moll, ha manifestat la seua satisfacció i apunta algunes de les causes que poden haver fet que aquesta mesura haja tardat tant en arribar.


Moll reconeix que aquest assoliment no ha estat cosa només d’aquesta legislatura, que ha estat decisiva, però el treball de reivindicació venia de lluny.


Segons ha informat el Mitma, l’objectiu d’aquest projecte és millorar el control dels accessos a la N-332, mitjançant la supressió de la intersecció existent amb la carretera CV-678 d’accés a Pego i l’execució d’un nou pas elevat.

A més, s’eliminarà nombrosos accessos directes existents des de propietats confrontants a la carretera N-332, amb l’execució de camins laterals de servei en tots dos marges, de 2 km de longitud, els quals conduiran el trànsit cap al nou enllaç.

Una vegada aprovat el projecte, el següent pas serà la licitació de les obres per al seu inici. L’alcalde estima que els treballs començaran en el 2022, però, encara mostra certa incredulitat.

 

714 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!