El llauradors pegolins es manifesten a Madrid

El sindicat AVA trasllada aquest cap de setmana les seues protestes per a millorar la qualitat de vida dels llauradors a la capital de l’Estat. Des de Pego eixirà un autobús a les cinc del matí per a unir-se als agricultors de tota Espanya ja que la protesta no es centra en un producte en concret sinó en la dolenta situació per la que travessa el camp en general. Els llauradors estan disposats a continuar la lluita fins que les seues condicions de vida siguen més dignes. En els darrers anys han observat amb incredulitat com els preus que es paguen per les seues collites al camp han anat no sols mantenint-se sinó que a més a més han disminuït. Aquesta situació res ha de veure amb els preus que es paguen als hipermercats i supermercats que en moltes ocasions multipliquen per mil els preus pagats als llauradors.

Aquesta situació crítica ja dura diversos anys i els llauradors, davant la falta de solucions han optat per la protesta. En aquest sentit fa unes setmanes els dos sindicats valencians més importants de la comunitat es van manifestar a València per separat. Una situació que es repetirà aquesta setmana. La Unió de Llauradors te previst realitzar la seua protesta davant la delegació del govern a València, mentre que AVA es desplaçarà a Madrid per a fer-ho davant del Ministeri.

El delegat d’AVA a Pego, Jose Maria Garcia, va valorar molt positivament la protesta realitzada, fa dues setmana, a València per la resposta massiva de la gent.

Al respecte, Garcia va voler donar les gràcies als llauradors desplaçats fins al cap i casal i els va encoratjar a tots ells per a què també viatgen a Madrid. A més va afegir que si s’apuntara més gent es posaria un altre autobus

La protesta de Madrid no es dirigeix a un sector en concret, sinó al camp en general i segons AVA es important lluitar i no quedar-se a casa per a demanar una major implicació del govern en la crisis actual.

Per a viatjar fins a Madrid, AVA ha fletat un autobús que eixirà a les cinc de la matinada des de Pego. Els interessats, al igual que ja va ocórrer fa dues setmanes deuen apuntar-se a la cambra agrària.
554 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!