El dissabte 9 de juny entrega de trofeus del futbol sala

Eixe dia a les 19.30 hores és jugarà la final de la copa de Futbol Sala entre “Sports La Casa i Yesos Costa”. Per altra banda, demà 7 de juny, finalitza el termini d’inscripcions per a jugar el I Obert de Tennis “Vila de Pego”. L’actualitat esportiva al nostre municipi té dos noms propis: futbol sala i tennis.

Efectivament, començarem parlant de Futbol Sala i ho farem parlant del trofeu “Copa Vila de Pego”. Aquest campionat ja disposa dels dos finalistes. El principal favorit i campió de la lliga, Yesos Costa/Ramon Costa ha complit les expectatives i jugarà el proper dissabte 9 de juny a les 19.30 hores la gran final després de desfer-se en semifinals de l’Edico. Abans, en quarts el campió de lliga va derrotar àmpliament el segon classificat, el Bar Zorilla per 6-2.

I per l’altre quadre, ha arribat a la final Sport la Casa, que ha fet una gran final de temporada i podria donar la sorpresa davant el Yesos Costa. Els xicots d’Sport La Casa han hagut de desfer-se en semifinals d’un dels galls de la categoria, Pa Variar, en semifinals. Abans també van eliminar al Cafeteria Burger Bali i Papereria A-2.

Repetim: la gran final de copa el proper dissabte a les 19.30 hores, però abans es jugarà el trofeu “La FULLANA”, a partir de les 18.00 hores entre l’últim i el penúltim classificats de la lliga, el Team Tip-Top i el Vall d’Ebo. Una vegada jugats els dos partits, a partir de les 22.30 hores, en el passeig EL CLOT, davant del Xiringuito del “Torri” es farà l’entrega de trofeus de la lliga i la copa i després disco-mòbil per a tots i totes.

Deixem el futbol sala i parlem de tennis, perquè el Club de Tennis Pego ha organitzat el “I Obert Vila de Pego”. Les inscripcions finalitzen demà 7 de juny i la borsa de premis arriba fins als 2.400 euros: 800 pel primer, 400 pel segon, encara que rebran premi en metàl•lic també els participants que arriben als uitens de final. La fase prèvia comença el divendres 8 de juny i finalitza el proper 11 de juny, mentre que la fase final comença el 12 de juny i s’allarga fins el diumenge 17 de juny dia de la gran final.

I acabem parlant de futbol perquè el proper dissabte 9 de juny a partir de les 9,00 del matí Quadrangular dels equips benjamins, A, B i C del Pego contra l’Ondarense al camp de futbol Cervantes.461 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!