El dilluns, 2 de juliol, Ràdio Pego comença ‘Ones d’Estiu’

El magazine que, durant juliol, agost i setembre, us acompanyarà tots els matins amb molta música i informació variada.
Ràdio Pego comença més amb nova programació. Des del dilluns, 2 de juliol, com moltes altres coses, canviem el ritme i ens acoblem a les inclemències meteorològiques per a concentrar l’actualitat, musical i informativa, en la franja matinal.

Així, des de les 8 del matí i fins les 14h., Ràdio Pego t’oferirà ‘Ones d’Estiu’, el nou nom que dóna cobertura al magazine d’estiu dedicat a tu i obert a que tu dediques, el que t’abellisca, a qui vullgues a través del nostre telèfon, 96 640 02 12, a través del correu electrònic, radiopego@pego.org o radiopego@hotmail.com o també a través del nostre perfil facebook.

A ‘Ones d’Estiu’ t’oferim a les 8:15 i a les 11:00h. recull de premsa. A més, la informació meteorològica, el nº premiat en el sorteig de l’Once, efemèrides, la felicitació a aquelles que cumplixen anys, el grup de la setmana tant del record com de l’actualitat, el repàs a les cançons de l’estiu, cançons per a la varietat musical i, els divendres, a partir de les 12h., tràilers cinematogràfics de les estrenes de la setmana. Així mateix, a ‘Ones d’estiu’ t’anirem contant les activitats culturals de la Marina Alta previstes per a cada dia, informació que s’intensificarà de cara a dijous i divendres.

En la franja horària d’Ones d’Estiu, com és habitual, a partir de les 13h, vindrà la part més informativa amb entrevistes, sempre que siga possible i amb informació variada dilluns, dimecres i divendres amb la secció ‘Castell d’arena’. Els Informatius de Ràdio Pego passen a dimarts i dijous, ja que l’activitat sol baixar la seua intensitat i es produixen menys notícies.

919 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!