El Desafio Espanyol d’Iberdrola en la Copa Amèrica arriba al Club Nàutic de Dénia

El veler i tota la informació sobre la regata estaran exposats fins al 16 de juliol. Els secrets de la Copa Amèrica, el veler del Desafiament Espanyol i tota la informació sobre la regata més important del món podran ser admirats des de hui divendres i fins al pròxim 16 de juliol en les instal•lacions del Real Club Nàutic de Dénia.
Aquest dissabte finalitza el campionat local de columbicultura.
El Desafiament Espanyol serà, durant més de 20 dies, un dels reclams més emblemàtics de la ciutat de Dénia, des del 23 de juny fins al 16 de juliol.

Els veïns i visitants podran redescobrir la Copa Amèrica en primera persona. Les instal•lacions del club tindran el privilegi d’acollir en les seues instal•lacions a l’embarcació del Desafiament Espanyol per a la Copa Amèrica durant pràcticament un mes coincidint amb la temporada de major activitat esportiva del club.

La presència d’aquest fórmula un del mar també potenciarà les visites d’aficionats al món de la vela com de curiosos i turistes que, de segur, s’acostaran per a observar de prop la imponent tecnologia d’aquest tipus d’embarcacions.

La presentació oficial del vaixell tindrà lloc hui, a partir de les 20.30 hores, alhora que la recepció dels participants en el trofeu de pesca d’altura.

Per altra banda aquest dissabte es disputa la darrera jornada del campionat local de columbicultura. Fins el moment una quinzena de coloms aspiren encara a guanyar el campionat. Hi ha que tindre en compte que la temporada de columbicultura està a punt de finalitzar i tenint en conter la calor que farà el dissabte, qualsevol dels coloms favorits pot tindre un comportament estrany.

523 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!