El Delegat del Consell per la província d’Alacant visita Pego

Per a apropar la Generalitat als municipis i per a conèixer, de primera mà, l’estat de les obres del Pla d’Inversió Productiva de la Generalitat Valenciana.
Ahir Pego va rebre la visita del Delegat del Consell per a la província d’Alacant, Juan de Dios Navarro, qui va deixar, com és costum, una nota al Llibre d’Honor del municipi i es va reunir amb l’alcalde de la localitat, Carmelo Ortolà. Així mateix, de Dios Navarro va estar acompanyat al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego pels regidors de Ciutadans de Pego i del PP.

Esta visita s’engloba en un recorregut comarcal amb la finalitat “d’apropar la Generalitat als municipis que són les administracions que més a prop estan dels ciutadans i d’esta manera oferir l’ajuda i la proximitat de la Generalitat”, explicava el Delegat del Consell, qui reconeixia que “en estos moments difícils és quan s’ha d’arrimar el muscle”.

Entre les qüestions a revisar per a saber la realitat del municipi de Pego, conèixer l’estat en que es troben les obres del Pla d’Inversió Productiva, més conegut com a Pla Confiança, que promou la Generalitat Valenciana. Juan de Dios declarava que “el que anem a intentar és unir sinèrgies entre l’ajuntament i la Generalitat, via la delegació del Consell”.

L’alcalde va ser l’encarregat d’informar el Delegat del Consell de com es troben les obres –repavimentació de carrers, zona multiesportiva, ecoparc i aparcament soterrani- la major part d’elles apunt per ser cedides al municipi, però a l’espera del pagament total de la feina feta per a dur a terme eixe pas.

El Delegat del Consell reconeixia que, fins al mes de maig, quan es faça efectiu l’avançament de diners autoritzat pel Govern Central, a través de l’ICO, per a les Comunitats Autònomes, la Generalitat Valenciana no podrà afrontar este tipus de pagaments pendents.

693 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!