Hui se sabrà quin número dóna la clau per al càtering fet per Evarist Miralles

Amb els plats que el representat d’Espanya al Bocuse d’Or elaborarà en el certamen més prestigiós en el món de la cuina. El sorteig ha estat impulsat per l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. Hui és el dia triat per saber el número premiat. El premi serà per a la persona que posseïsca el número que coincidisca amb les quatre últimes xifres del número premiat en el sorteig de l’ONCE.
Dimarts que ve, Evarist Miralles té la seua gran cita amb el Bocuse d’Or Europa 2012. Ho farà dos hores més tard del que estava inicialment previst. I és que hi hagut un canvi d’hora en la seua actuació. Serà dimarts a les 10:40h. en el ‘box’ 5. A les 15.40 haurà de presentar el plat de peix i a les 15:15h. el de carn.

A banda d’això, hui és el dia en què se sabrà qui guanya el càtering elaborat per Evarist Miralles. El premi serà per a la persona que posseïsca el número que coincidisca amb les quatre últimes xifres del número premiat en el sorteig de l’ONCE de divendres, 16 de març de 2012. La persona afortunada podrà triar a 7 convidats que l’acompanyen en este càtering en el que Evarist Miralles elaborarà les receptes que presentarà dimarts 20 de març al Bocuse d’Or Europa 2012.

D’altra banda, avancem que eixe dimarts 20 de març Ràdio Pego realitzarà diverses connexions en directe amb Brussel•les. La primera a les 11h., del matí en el ‘Recull de Premsa’. La segona a les 13h., en el ‘Taula Oberta’.
688 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!