El cuiner basc, en Martín Berasategui, visita les terres de Pego -correció-

Un dels cuiners més destacats del nostre país, En Martín Berasategui actualment posseïdor de tres estrelles Michelin i en el seu palmarès l’únic cuiner al territori nacional en arribar a obtindre set d’aquestos prestigiosos guardons, estarà el proper 5 de setembre a Pego per veure com es realitza la sega de l’arròs bomba ja que es confessa seguidor d’aquest excel·lent producte nostre. En principi, estava previst que Berasategui vingués de matí, cap a les 10h., però a la fi serà de vesprada quan puga visitar Pego, on serà rebut per la Regidora de Comerç i Turisme, Pepa Sendra, a més d’altres membres del consistori municipal. Cap a les 18.30h, Martín Berasategui visitarà el Parc Natural de la marjal Pego-Oliva, concretament, l’Ullal del Bullent, per verure com es realitza la sega en primera persona.

Allí mateix, els productors li explicaran quines són les diferents tècniques utilitzades per al cultiu d’aquest extraordinari arròs, que es produeix compatibilitzant-ho amb la protecció del medi ambient i el respecte al Parc Natural.

Esperant que faça bon dia i per sufocar el calor, s’oferirà un refrigeri durant l’esdeveniment obert a totes les persones a qui vinga de gust assistir. En acabar, la comitiva visitarà, a la Casa de Cultura, el museu etnològic per a aprendre un poc més els costums i tradicions del cultiu de l’arròs.

El mestre Berasategui tancarà la seua visita en el sopar que es realitzarà a un conegut restaurant de Pego on farà un tast dels productes típics per tal de conèixer un poc més a fons la gastronomia pegolina. Al sopar acudirà el nostre més il·lustre cuiner, Evarist Miralles, campió d’Espanya de cuina i actual representant espanyol al concurs internacional de cuina ‘Bocuse Europeu’ i al que Martín Berasategui, aprofitant la visita, vol dedicar-li unes paraules.

738 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!