El Pego empata el seu primer partit de lliga

Aquest cap de setmana s’estrena al Cervantes enfrontant-se al Cullera. Segons el capità del primer equip roget, Frederic, el Pego es caracteritzarà enguany pel treball en equip.
A principi d’aquesta setmana el primer equip del Pego CF s’estrenava en la lliga de Preferent. Per aquest motiu Ràdio Pego es posava en contacte amb el capità de l’equip roget, el pegolí Frederic, perquè valorara la primer actuació de l’equip, qui la considerava una molt bona, ja que va superar les seues expectatives personals. Frede definia el partit com “dur”, tot i que destacava que “vam estar molt bé tàcticament”.

Segons el capità roget, el principal problema amb què s’enfronta el Pego, com qualsevol altre equip o empresa, és el dels diner. Un problema que no és nou per al Pego CF. El que ha portat a la nova directiva a “fer un equip humil, però molt treballador”, en paraules de Frede.

Eixe equip està format per quatre pegolins, el mateix Frederic, Rixi, Jimi, Miquel Lucas i la resta, fins a 18 són de pobles de la Marina Alta i la Safor, majoritàriament, Edu, Antonio, Edu Climent, Xopa, German, Ruben, Raül, Vicent Faus, Néstor, David, Erik, Víctor, Fabasou i Ollero. La persona que enguany estarà al capdavant de tots ells és un vell conegut dels rogets, Diego Miñana.

Dissabte a les 18h. el Pego s’estrena a casa, al camp municipal Cervantes. Ho farà davant un dels rivals forts de Preferent, el Cullera, per això el capità roget demanava l’assistència dels pegolins al camp.
516 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!