El Corralito torna a guanyar la II edició de Concurs de Paelles de Caça

La paella de Garrigós es proclama segona en sabor, seguida per la de la quadrilla dels 25 anys de casats de José Ramon i Elvira Ciurana. En els premis a la regularitat, en la modalitat de colom es va imposar José Carlos Banyuls, en el tir de guatla, Juan Fernando i en el d’ànec, Ximo Rocher.
En la II edició del Concurs de Paelles organitzada per la Societat de Caçadors de Pego el Corralito es va revalidar com a millor cuiner de paelles de caça. Tot i que, assegurava el president dels caçadors, Ximo Rocher que “enguany ho vam fer tot difícil que vam poder” i finalment “va donar la casualitat que va guanyar el mateix que l’any passat”. On va tenir més dificultat el jurat va estar en el segon premi, que se’l disputaven tres paelles amb moltes possibilitats. Finalment, va estar la de Garrigós la que es va imposar sobre la resta. El tercer premi requeia en la paella cuinada per la quadrilla de matrimonis que compleixen 25 anys de casats liderats per José Carlos i Elvira Ciurana.

En aquesta diada festiva de final de temporada de caça, la Societat de Caçadors de Pego també destacava la regularitat en les diferents modalitats que tiren durant el curs. En la modalitat de colom s’imposava el secretari de la societat, José Carlos Banyuls. En la modalitat de tir de guatla guanyava Juan Fernando i en la modalitat de tir d’ànec el primer lloc era per al president de l’entitat, Ximo Rocher, que aclaria, entre rialles, que “no és que la competició estiga amanyada, ja que “hi ha uns jutges que decideixen entre tots, són els caçadors els que decideixen”.

Sense haver passat una setmana d’eixa cloenda de temporada, el dia 3 de juliol la Societat de Caçadors s’ha vist obligada a encetar la nova temporada, per la demanda dels socis de realitzar un concurs de tir al plat. Per a eixe dia confirmava Rocher que “s’espera una gran participació perquè molta gent de fora ens ho ha preguntat”. Explicava el president dels caçadors que el ganxo més fort que té el concurs de tir al plat de Pego són els seus premis, un mèrit que atribuïa “a les persones que porten el tir de plat que es menegen molt, que van a demanar premis, perquè tot això són premis que cedeixen els patrocinadors i aleshores clar, si es meneja la gent i vol treballar i van a arreplegar-ne, doncs fan una gran tirà”.

627 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!