El concurs per a una imatge de marca de Pego ha quedat desert

Organitzat des de la regidoria de Comerç i Foment Econòmic que encapçala el nacionalista Joan Carles Cambrils, el concurs públic buscava un logotip, un anagrama i un eslògan que identificara el poble de Pego i que pogués ser utilitzat en múltiples formats.
Al concurs s’han presentat un total de 15 obres, que segons el jurat no reunien els requisits de qualitat necessaris. Este jurat estava integrat per Rafael Ruiz, director de la Casa de Cultura, Vicenta Hernandez, professora de comunicació empresarial de la Universitat Politècnica, Ximo Bolta, president de l’Associació de comerciants, representants de l’equip de govern municipal i el mateix regidor delegat de l’àrea el nacionalista Cambrils.

Cambrils explicava el perquè d’esta decisió i és que la imatge de Pego podrà plasmar-se en múltiples suports i ha de tindre un consens suficient perquè pugui ser utilitzada per tota la població:

Cal recordar que el concurs estava premiat amb 600€ per a la idea guanyadora més la possibilitat de desenvolupar el projecte amb un pressupost de 1200€. Tot i que algunes idees sí que arribaven als cànons de qualitat exigit des del jurat s’ha renunciat a esta primera convocatòria adduint falta d’originalitat en les propostes. Així, han recomanat una segona edició del concurs per a la que podria incrementar-se lleugerament el premi final.

Les bases del nou concurs podrien publicar-se en les properes setmanes i en elles es baralla la possibilitat de variar el sistema de presentació de la imatge de marca de manera que els tres elements que la conformen, logotip, anagrama i eslògan, podrien treballar-se per separat.

El regidor agraïa a tots els participants els esforços realitzats i encomiava als artistes del sector a participar en la nova convocatòria


334 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!