Campanya de Nadal “QUEDAT AMB NOSALTRES”

L’Associació de Comerciants de Pego ha encetat ja la seva campanya de Nadal “quedat amb nosaltres” en la que sortegen 3000 € entre els clients locals.
L’inici de la campanya coincideix amb la fira de Nadal de manera que aquells que realitzen alguna compra en el recinte firal seran els primers en participar en el sorteig de 3000 €. El sistema serà semblant al de l’any passat, a canvi d’una compra, el client rebrà una bulleta participativa que hi haurà d’omplir amb les seves dades personals i dipositar en una gran bústia que es col•locarà en la Plaça del Mercat, nº3.

El proper dia 5 de gener, durant la cavalcada dels reis, els comerciants es reuniran a l’Ajuntament per triar la bulleta guanyadora que serà anunciada immediatament des del mateix balcó consistorial. L’afortunat guanyador o guanyadora obtindrà un xec de 250€ a gastar en un mes. Un cop este txec siga consumit l’associació li lliurarà un altre per la mateixa quantitat i així fins que es vaja gastat els 3000 € en el comerç local.

Este sistema difereix amb el de l’any passat quan es van lliurar els 3000 € en tres premis a gastar indistintament. El president de l’Associació ens explicava que el canvi de sistema s’ha fet buscant el major benefici dels clients i també la màxima difusió del comerç local.


326 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!