El Concert de Primavera recapta 891€ per al banc d’aliments de Pego

La xifra ens informa que 297 persones apostaren per un concert en què l’Agrupació Musical de Pego barreja música i solidaritat. Els diners recaptats es gastaran, sobretot, en la compra de productes d’alimentació bàsics.
El passat 5 d’abril l’Agrupació Musical de Pego va interpretar el seu Concert de Primavera. Un espectacle que, des de fa anys dedica a diferents associacions socials del municipi, aconseguint així unir música i solidaritat. Enguany, per segon any consecutiu, el Concert de Primavera estava dedicat al banc d’aliments de Pego.
Les necessitats del banc d’aliments no han deixat d’augmentar. Des què es va crear a finals de 2012, les famílies que mengen gràcies al banc d’aliments s’han incrementat com un eficient comptagotes, com indicava l’alcalde de Pego i president de la Mancomunitat de Serveis Socials, Enrique Moll, en la presentació del Concert de Primavera.
S’ha passat de 118 persones adultes, 35 xiquets de 3 a 8 anys i 7 bebès de menys de 2 anys, en abril de 2013, a subministrar aliments per al voltant de 250 persones adultes, més de 60 xiquets i 20 menors de 2 anys, en abril de 2014.

Des de gener de 2013 a març de 2014 el banc d’aliments ha donat més de 80.000 quilos de menjar.
L’Agrupació musical de Pego destinarà els 891€ recaptats a comprar, principalment, productes d’alimentació bàsica com són llet, arròs, tonyina, sucs i galetes.561 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!