El comerç local es presenta com l’opció més sostenible i segura amb la campanya «Corona’t a Pego»

L’associació de comerciants de Pego, junt amb la regidoria de Promoció Econòmica i Creama, treballen junts en aquesta iniciativa que pretén reactivar el comerç local.

La campanya va ser presentada ahir en roda de premsa via on line, en la qual es va destacar el paper fonamental del comerç de proximitat, especialment, en situacions en la que estem vivint, dins del marc d’una pandèmia global que ha obligat a decretar l’estat d’alarma i el confinament de la ciutadania.

Tant des de l’Ajuntament, com des de l’associació s’ha remarcat que el comerç de proximitat és la millor opció a l’hora d’abastir-se de tot allò que es puga necessitar, amb totes les garanties de seguretat i immediatesa. En aquesta línia es va manifestar el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra.

Amb el lema «Corona’t a Pego» es fa un joc de paraules amb referència al coronavirus, però, també posa el punt d’atenció en la prevenció, tal com va explicar Diana Senddra, membre de la Junta Directiva de l’Associació de Comerciants de Pego.


La primera acció de la campanya serà una promoció en què participen els 47 establiments de l’associació, i que faran a través de Facebook. S’iniciarà demà dimecres, i en ella es proposarà als seguidors de la pàgina de l’associació de Comerciants de Pego que participen en una enquesta.

S’haurà de respondre a quatre preguntes, i, en la cinquena, es triarà el comerç en què es vol arreplegar el regal que li donaran per participar-hi. La recompensa serà un kit de protecció davant del coronavirus, valorat en 25€ i format per un gel hidroalcohòlic de 100 ml, una mascareta, una bossa de compra i una bossa per a pesar la fruita i les verdures, ambdós de cotó orgànic.

Els quatre elements són reutilitzables perquè el Comerç de Pego aposta per la sostenibilitat. Tal com l’Ajuntament, el qual, segons comentà Ricardo Sendra, té present en totes les seues accions que ha de complir amb els 17 ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible), establerts per la Unió Europea.

Aquesta promoció en Facebook, per a la qual s’ha preparat 500 kits de regal, és només el primer pas de la campanya «Corona’t a Pego». I servirà també per a idear noves accions perquè les respostes a qüestionari seran valorades per l’associació, segons anuncià el president, Jabob González.


L’acció es desenvolupa a través de Facebook perquè els comerciants volen transmetre a la clientela que es pot arribar a les botigues locals a través d’Internet. La crisi sanitària i el confinament han accelerat el procés de digitalització, en general, i el comerç de Pego no està al marge d’això.

Amb l’objectiu de previndre els contagis i també d’agilitzar les compres, cada vegada són més les botigues locals que ofereixen als consumidors la possibilitat de fer les seues compres per telèfon o per whatsapp i pagar-les telemàticament, perquè li les porten a casa o per a arreplegar-les a la tenda si ho desitgen.

Al respecte, la tècnic de Creama Alicia Carbonell assenyalà ahir que la crisi sanitària ha fet que es creen hàbits nous.
Dins d’aquesta campanya, l’associació planeja, fins i tot crear una plataforma online comercial conjunta.
1886 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!