Un cap de setmana de cine al Drive In

En aquests temps tan complicats, sempre hi ha qui obri la porta de la esperança. Com l’Autocine Drive In, que ha superat el repte del primer cap de setmana de reobertura amb molt d’èxit. Segurament, són els 41 anys d’experiència que ha acumulat la família Miralles el que els ha facilitat adaptar-se a unes circumstàncies totalment noves i potser difícils. I és que en 41 anys han viscut bons moments, però també alguns de roïns. I això, com se sol dir, «fa callo».

Tornar a obrir el negoci, dins d’un marc tan especial com és l’estat d’alarma comportava molta incertesa. De cara tenien les ganes d’eixir de la gent i de recuperar una part de les seues vides. En contra, tota la normativa en matèria de seguretat i sanitat en els àmbits dels cinemes, els espectacles a l’aire lliure i els bars i restaurants. Finalment, tot ha anat bé, segons ens ha contat Carles Miralles, fill.


I és que el Drive In va ser el centre de totes les mirades dels cinèfils i del sector de l’autocine al llarg de la setmana passada. Això també ha ajudat. De fet, el dijous nombrosos mitjans de comunicació van ser testimonis de la primera projecció de cine en Espanya durant l’estat d’alarma. En Fase 1, és clar, que la Marina Alta estrenà dilluns passat.Tornar al Drive In i comprovar que continua estant el mateix de sempre ha estat terapèutic per a molts. La sensació es multiplica gràcies a que la família Miralles ha decidit projectar pel·lícules dels últims 40 anys, a falta d’estrenes per la pandèmia global del coronavirus. Aquest cap de setmana els films han estat Els minions i Jurassic Park.


El Drive In continua com sempre… sí, les mateixes cares, la mateixa carta en el bar… però, al menys durant dos o tres setmanes, les coses són diferents.

Com ha dit Carles, l’aforament està reduït a 200 persones, quan l’habitual el màxim és de 1.000. Abans entre els pals que delimiten l’espai podien aparcar dos cotxes. Ara, només un. Així s’assegura un perímetre de tres metres al voltant de cada vehicle. Un espai en què es pot eixir del cotxe amb total seguretat. I el personal de l’autocine està molt pendent de que així siga.

També hi ha canvis en el servei de barra. El bar està tancat al públic i s’aten els clients per via telefònica o in situ, a través d’una xicoteta finestra protegida amb una pantalla de seguretat. Hi ha taules a la terrassa, com sempre, però en són prou menys… Les comandes es poden arreplegar en el bar, o, si no, Carles les serveix directament en els cotxes. El que no ha canviat, menys mal, és la carta i lo bé que treballen a la cuina.

La família Miralles, que enguany compleix 41 anys al front del negoci, i que recentment va ser guardonada amb el premi comarcal dels Notables de Ràdio Dénia, sembla enguany pot dir això de ¡Qué bello es vivir!

1367 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!