El Comerç de Pego posa en marxa una nova campanya per promoure la proximitat

L’Associació de Comerciants i Professionals de Pego ha llançat una campanya de carrer per a potenciar el valor de la proximitat dels establiments del municipi. Amb la col·laboració de la Regidoria de Foment Econòmic de l’Ajuntament de Pego, el Creama de Pego i les Valls, la xarxa AFIC i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, la campanya “Més a prop impossible, sempre al teu costat” vol mostrar als pegolins i les pegolines la importància de les tendes del poble. I ho fa amb la recompensa de premis: 300 euros en vals de compra.

Amb aquest objectiu s’ha produït tres photocalls que mostren tres escenes en què es veu proximitat: dos festers, una parella en un llit i dos persones dalt d’una moto. En aquestes escenes els clients poden fer-se fotos posant la seua cara i compartir-les en les xarxes socials.

Els clients que s’animen a publicar aquestes fotos en Instagram utilitzant el hashtag #ComerçdePego entraran automàticament en el sorteig de 300 euros per a compres, repartits en quatre vals: un de 100 euros i quatre de 50 euros.

Els photocalls aniran rodant pels comerços pertanyents a l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego per tal d’afavorir que el veïnat s’acoste a les diferents tendes i participe en la campanya.

“Aquesta és una iniciativa divertida que compta amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç. És important la connexió entre el comerç local i els veïns i veïnes, han de saber aquests últims que el millor servici sempre l’oferirà la tenda del poble. I nosaltres sempre apostarem i treballarem perquè aquesta relació comerç-veïns siga beneficiosa pels dos costats”, indica el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Raül Tamarit.

211 Visites
Hola!!