200.000€ per a la millora de la seguretat, els vials i zones verdes del polígon

L’Ajuntament de Pego fa nous passos en el seu camí per a modernitzar el polígon industrial. El consistori destinarà 200.000 euros a millores d’infraestructura del sector 2, dels quals 140.796,25 euros procedeixen d’una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). El muntant restant haurà de pagar-se des de les arques municipals.

Hi haurà quatre línies d’actuació que s’executaran en este nou projecte: la primera d’elles serà completar la instal·lació de la vigilància de càmeres en diferents zones del polígon industrial, les quals seran instal·lades a criteri de la Policia Local, qui tindrà connectat el circuit en les seues dependències,per a poder fer així una vigilància més completa de la zona.

Una altra de les intervencions serà la millora de zones verdes, que comprendrà la regeneració paisatgística i instal·lació de mobiliari urbà i jocs en el passeig de Favara. S’implantarà, a més, recorreguts biosaludables.
També es farà treballs de millora de la zona viària, concretament es condicionarà i rehabilitarà els ferms en mal estat del carrer Benigànim; i també es durà a terme eixamples dels vials a 3,5 metres en els vials de doble sentit i a 4 metres en els d’únic sentit. S’habilitarà, a més, nous aparcaments viaris, tant per a cotxes com per a camions, i s’ampliarrà voreres, nous accessos i passarel·les per als vianants.

Finalment està contemplat en este projecte la renovació de la senyalització horitzontal de la zona, així com el pintat de línies i símbols en les zones amb deficient qualitat. L’objectiu és afavorir l’accessibilitat a l’àrea i a les empreses implantades en la mateixa de les persones amb mobilitat reduïda o dèficit sensorial.

“El polígon industrial és un punt important de l’economia local, hem de tindre una infraestructura concorde als temps actuals per a facilitar el treball de les empreses que allí estan instal·lades com les que puguen fer-ho en un futur, les millores serviran a més com a al·licient perquè puguen vindre nous projectes empresarials”, indica la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.
148 Visites
Hola!!