El comerç de Pego celebra la segona Nit en Blanc en una programació de Nadal amb novetats

Una programació organitzada per les regidories de Promoció Econòmica, Cultura i Festes, i que ve marcada per la recuperació d’iniciatives, com la celebració de Cap d’Any amb una carpa al passeig Cervantes i la recuperació també del recorregut tradicional de la Cavalcada de Reis. A més, a més, hi ha novetats, com la decisió de reduir l’horari d’encesa dels llums de Nadal i il·luminar tan sols els carrers més comercials del poble en una primera fase, i després els del recorregut de la Cavalcada dels Reis Mags, per tal de reduir el consum d’energia elèctrica.

El concurs d’aparadors nadalencs ha estat el punt de partida de les activitats preparades des de l’Ajuntament de Pego, amb la col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals i Creama. Segons ha indicat el regidor de l’àrea, Ricardo Sendra, enguany hi participen 18 comerços. Els premis en lloc en són 3. El primer està dotat amb 300€ i un lot de falques publicitàries en Ràdio Pego. Els establiments que aconseguisquen el segon i tercer premi també tindran un lot de falques de publicitat en la nostra emissora.
El jurat del concurs té previst recórrer els comerços que participen en el concurs dijous, 1 de desembre. El seu veredicte es donarà a conéixer divendres, dia 2, jornada en la qual se celebrarà la Nit en blanc del comerç local. Ricardo Sendra:

Eixe mateix divendres 2 de desembre, de vesprada, hi haurà altres activitats de Cultura per a completar la Nit en Blanc. Laura Castellà:

A més dels aparadors decorats i de la Nit en Blanc, l’ambient nadalenc serà completat amb l’encesa de l’enllumenat especial, que tindrà lloc el dijous dia 1. Però, enguany, donada la crisi energètica, l’Ajuntament ha decidit retallar el consum d’electricitat encenent aquests llums en dues fases.

Com ha puntualitzat Ricardo Sendra, a més enllumenat nadalenc estarà encés tan sols de vesprada i en horari comercial.

Tornant a la programació especial del Nadal 2022, aquesta continuarà el dijous dia 8 amb la inauguració del betlem que instal·larà l’Associació de Betlemistes de Pego ,a les instal·lacions de la Junta Central de la Setmana Santa, situades al carrer Hospital. I el dia 17 l’Orfeó de Pego oferirà el seu concert de Nadal, sota el títol Lyric Christmas.

D’altra banda, Laura Castellà ha anunciat dues novetats relacionades amb el Pare Noel i amb els Reis Mags. L’escoltem:

El mes de desembre conclourà amb la celebració de la festa de cap d’Any, per a la qual es recuperarà la carpa que estarà situada al Pla de la Font. En ella es podrà escoltar les campanades i gaudir de l’acompanyament musical del grup Blat i d’un DJ.

Per últim, la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, el 5 de gener, la qual torna a la normalitat i discorrerà pel recorregut de costum abans de la pandèmia del coronavirus.
794 Visites
Hola!!