El comerç de Pego aposta per la millora davant els clients

L’Associació de Comerciants i Creama ofereixen, des de hui i fins el 4 d’octubre, un curs gratuït per als treballadors de les PYMES i els autònoms sota el títol “Qualitat aplicada al Comerç. Atenció al Client”. El curs és gratuït i ha estat finançat pel Fons Social Europeu. Les persones que compren a Pego poden estar d’enhorabona perquè els seus comercials i empresaris de la localitat estan en contínua renovació per a oferir-los el millor tracte. De fet, aquesta vesprada comencen el curs “Qualitat aplicada al comerç. Atenció al Client”, organitzat per Creama i l’Associació de Comerciants, on veuran qüestions com el comportament i el procés de compra, la qualitat de servei, la connexió amb el client, entre d’altres punts bàsics per a donar un tracte excepcional.

La resposta dels treballadors de les PYMES i els autònoms han respost de manera molt positiva a aquesta iniciativa, ja que s’ha superat el nombre de places disponibles, tot i que la resposta possibilita la repetició de l’experiència, com explica la secretària de l’associació, Glòria Mengual.

El curs s’enceta aquesta vesprada i es perllongarà fins el 4 d’octubre, fins a realitzar un total de 25 hores, en horari de 3 a 5 de la vesprada. Aquest curs és gratuït i està finançat pel Fons Social Europeu amb la col•laboració de la Conselleria d’Empresa, Universitat i Ciència i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació d’Alacant.

Aplicar la teoria a la pràctica dels cursos realitzats de vegades no és fàcil, però si profitós per al negoci que es té, almenys així ho assegura Glòria, que veu positiva la incorporació de les idees explicades a cursos com el de disseny d’aparadors.

La secretària de l’Associació de Comerciants de Pego, Glòria Mengual fa una crida perquè totes aquelles persones que estiguen interessades en realitzar cursos d’aquest tipus facen suggerències per a intentar dur-les a terme i continuar millorant la qualitat del seu servei envers els clients.

No deixem Creama, perquè l’Agència de Desenvolupament Local ha aconseguit més de 3000 euros en ajudes per fomentar l’ús del valencià en empreses, indústries, comerços i associacions sense ànim de lucre de Pego. Aquesta iniciativa està emmarcada dins la campanya promoguda per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria de Cultura, Educació i Esports.

A Pego els 3000 euros de subvenció s’han repartit entre empreses del sector de la construcció, alimentació, disseny gràfic, electrodomèstics, comerços de roba i perruqueria, entre d’altres.
461 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!