El col·legi Rosalia Bondia ha donat 900 euros a Pego Viu

Aquest matí a primera hora l’alumnat del centre escolar s’ha reunit al pati per tal de participar en una activitat amb Pego Viu i donar-li al seu president, Néstor Portes, un xec de 907€. Els diners els han recaptat els escolars en les últimes setmanes, mitjançant la venda de centres de decoració de taula per al Nadal i d’un calendari molt especial per al 2023.

Escoltem la directora del col·legi, Núria Ferrer:

Però, a més de rebre els diners recaptats amb aquesta iniciativa solidària, Néstor Portes ha estat al Rosalia Bondia per a fer una activitat amb els xiquets i xiquetes. Es tractava d’un taller per a elaborar boles de llavors per a col·laborar amb Pego Viu en la seua tasca de repoblament de les muntanyes. Néstor Portes ha aprofitat per agrair la donació:


Totes aquestes activitats formen part del projecte que ha posat en marxa el claustre de professors del Rosalia Bondia en el curs 2022/23 i que gira en torn a les nostres muntanyes. Ja en el primer dia de classe va haver una activitat amb Pego Viu, en la qual es va parlar de l’incendi forestal d’agost, dels seus efectes i de la prevenció i recuperació abans i després del foc. Núria Ferrer ens ha parlat del projecte sobre les nostres muntanyes.


En aquesta línia, al mes de desembre, com a treball final del primer trimestre del projecte interdisciplinari «Del gris al verd», l’alumnat de cinqué i sisé de Primària va enviar unes cartes d’agraïment a més de 30 persones, institucions, organitzacions que van estar directa o indirectament implicats en l’extinció de l’incendi de la Vall d’Ebo. De fet, a Ràdio Pego varem rebre una d’aquestes cartes, junt amb una targeta, escrites i dibuixades pels escolars, amb les quals se’ns donà les gràcies perquè «La difusió d’informació que vareu proporcionar durant aquell dur temps va ser clau per ajudar a moltes famílies. El vostre treball és molt important per a nosaltres».

Dimecres pròxim tindrem a l’estudi de Ràdio Pego en directe alguns d’eixos xiquets i xiquetes de cinqué i sisé de Primària del Rosalia Bondia per a parlar-nos de tot el treball que han fet en aquest projecte “Del gris al verd”. Serà a partir de les 10 del matí.

1864 Visites
Hola!!