El col·lectiu Visibles de Pego no s’atura durant el confinament, segueixen endavant les celebracions i els plans de futur

En aquestes últimes setmanes s’han fet moltes celebracions des de  casa i una d’elles ha segut el Dia Internacional contra la Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, el passat 17 de maig.

A Pego, el col·lectiu Visibles va ser l’encarregat de fer ressonar aquest dia a través de les xarxes socials i ho va fer d’una manera bastant diferent a la que havia imaginat.  

Missatges reivindicatius, esperançadors i plens de suport a la visibilitat i a la llibertat són els que van llançar membres d’associacions pegolines i polítics del municipi. La campanya perseguia l’objectiu d’arribar al màxim nombre de gent possible i ho va aconseguir, segons destaca el president del col·lectiu Visibles, Sergi Morera.

Seguint amb la celebració del dia contra la LGTBIfòbia, per a finalitzar, Morera va llançar via Facebook un manifest amb la intenció de reivindicar la llibertat d’estimar a qui vulgues i com vulgues.

L’agenda 2020 i els actes programats per part del col·lectiu s’han vist afectats davant la pandèmia de la COVID-19, però aquest no ha segut un motiu per aturar-se. El col·lectiu segueix amb els plans de futur i, un d’ells, és expandir-se per tota la comarca. Morera explica la idea del projecte.

Visibles no sols vol traspassar fronteres a nivell local, sinó que també ho vol fer de manera comarcal. Un dels altres projectes que du entre mans el col·lectiu és crear lligams amb Ponts d’Igualtat, l’associació LGTBI d’Alcoi, amb la finalitat de treballar colze a colze. Però això no és tot. El col·lectiu vol donar un pas més enllà i apropar-se al públic més menut amb l’ajuda d’experts en educació emocional i en valors a través d’activitats lúdiques i creatives, explica  Sergi Morera.

Sergi Morera, qui està al capdavant de l’associació des de fa dos mesos assegura que, la nova junta directiva seguirà posant l’accent en visibilitzar el col·lectiu LGTBI.

1462 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!