El Centre Excursionista de Pego prepara una eixida d’alta muntanya per a Sant Vicent

Enguany ha previst, per al 14, 15 i 16 d’abril, pujar la Gran Facha, a 3005 metres, al Pirineu d’Osca. Han convocat una reunió informativa per a demà dimarts, 3 d’abril, a les 22h., al Centre Excursionista de Pego.
‘Gran Facha’ és un cim de 3005 metres als Pirineus aragonesos, “és una ascensió que, des del refugi de Respomuso és perfectament accessible. Des d’allí s’han de superar 800 metres de desnivell amb les úniques dificultats del ‘Barranco de Campoplano’ i la pujada al ‘Collado de La Facha’ que, per la seua orientació, són llocs en el que persistix la neu havent-se de pujar amb piolet i crampons”, així es descriu l’ascens per algun dels muntanyencs que ja ha tingut l’experiència de pujar esta alta muntanya pirenaica situada a Osca.

És l’objectiu que s’ha marcat el Centre Excursionista per al cap de setmana de Sant Vicent, del 14 al 16 d’abril. El dissabte eixiran cap a Sallent de Gàllego per a arribar fins al Refugi Respomuso que està obert. El diumenge pujaran a la Gran Facha i tornaran a Sallent de Gàllego. El dilluns 16 tornaran cap a casa.

La reunió informativa sobre esta eixida d’altra muntanya tindrà lloc demà dimarts, 3 d’abril, a les 22h., a la seu del Centre Excursionista de Pego.

562 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!