El CB Pego organitza un cicle de xerrades formatives relacionades amb el món del bàsquet

El Club Bàsquet Pego ha anunciat la celebració, a partir de dijous pròxim, d’un cicle de xerrades formatives per a mares i pares, entrenadors, jugadores i jugadors, que impartiran els professionals de la Unitat la Pau Sport, del Centre Mèdic la Pau.

El cicle està format per un total de 5 xerrades en les quals es parlarà sobre l’alimentació, les lesions més freqüents en el bàsquet i el seu tractament, la normativa bàsica i respecte dins i fóra de la canxa i la motivació i gestió d’emocions. Tindran lloc el 27 de febrer, el 26 de març, el 23 d’abril i els dies 7 i 28 de maig, a la Casa de Cultura de Pego. Totes, a les set i mitja de la vesprada.

Segons ha informat el CB Pego, el Cicle de Xerrades és totalment oficial i compta amb el recolzament de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana. L’assistència és totalment lliure i gratuïta.Per a tots aquells que estiguen fent el curs d’entrenador que es realitza a Pego, l’assistència al cicle de xerrades els contarà com a hores lectives per a les pràctiques.

Per a més informació, cal contactar amb el club escrivint a: cbpego@gmail.com.

1128 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!