El bon nom de Pego

El tripartit intenta donar a conèixer el patrimoni de Pego per a contrarestar les notícies i la imatge del poble que es va donar a l’exterior durant el govern de Pascual.
El passat dissabte una vintena de membres de l’Associació Alacantina de Periodistes i Escriptors de Turisme visitaren la localitat de Pego per tal de conèixer a fons els encants que ofereix: el centre històric, la marjal, Ambra, la Casa de Cultura, les diferents esglésies, la gastronomia… Una iniciativa de la Tourist Info de Pego per a projectar d´una altra manera la imatge del municipi a l´exterior.

A l’acte, assistiren els tres caps visibles del tripartit, l’alcalde, el popular Carmelo Ortolà, la portaveu socialista, Ana Aparici, i el el del Bloc, Joan Carles Cambrils, que a més havia organitzat l’acte des de la Regidoria de Turisme. L’encontre pretenia mostrar part del patrimoni del municipi i intentar la imatge que s’ha donat del poble durant els darrers anys.

Curiosament, i malgrat tractar-se d’una associació alacantina, les principals critiques del col•lectiu van ser referents a la llengua valenciana i als cartells en valencià, ja que l’immensa majoria de membres desconeixia l’idioma o no el comprendre suficientment.

A Les Aigües de Terele es va servir un dinar Típic amb una “espardenyà” com a plat principal que, després de veure com deixaren els plats la comitiva d’Alacant, cal afirmar que els va encantar. Escoltem a Joan Carles Cambrils abans de brindar per Pego, on feia referència precisament a eixe canvi d’imatge. Ana Aparici també es va dirigir als treballadors de premsa turística per a explicar-los les dificultats que havien transcorregut en aquestos darrers tres anys.
542 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!