El BNV de la Marina tria a Joan Gasquet nou secretari

L’exalcalde de l’EATIM de La Xara, Joan Gasquet va ser triat dissabte de vesprada nou secretari comarcal del BNV en la Marina Alta, en substitució de l’ondarenc Xavi Pons. Marian Tamarit i Germà Miralles formen part de la nova executiva comarcal, la primera Marian Tamarit encarregada de les Polítiques d’Igualtat i Integració i el segon forma part del departament de Comunicació. A Pego el dijous es coneixerà la data de l’assemblea local per renovar la secretaria local. El BNV de la Marina Alta ja té nou secretari comarcal, es tracta de Joan Gasquet, exalcalde de l’EATIM de La Xara, únic candidat que va obtindre el suport unànime de la militància congregada en el Congrés Comarcal, celebrat dissabte de vesprada al Saló d’Actes de la Casa Municipal de Cultura de Dénia, ja que el lloc inicial va ser denegat per l’ajuntament de Dénia.

Junt amb Gasquet, l’executiva comarcal està conformada per Josep Femenía com a secretari d’Organització, Joan Miquel Garcés s’encarregarà de les Finances. El secretari de Política Municipal i Acció Electoral és Dimas Montiel, mentres que Paula Espí i Marian Tamarit estan al front de les Polítiques d’Igualtat i Integració.

Per la seua banda, Xavi Tro i Xavi Ivars són els secretaris de Polítiques en defensa del territori i la interculturalitat. Cèsar Monzonís, Sergi Ferrús i Germà Miralles estan al front del departament de Comunicació. I finalment, la llista la completen Teresa Ballester i Sonia Carrió encarregades de la Dinamització Econòmica.

Després del Congrés Comarcal, ara són les Assemblees locals dels col•lectius del Bloc repartits per la Marina Alta les encarregades de triar nou secretariat. A Pego, el proper dijous es decidirà la data de l’assemblea que renovarà la secretaria, ja que l’actual secretari local, Germà Miralles, ja va expressar la seua voluntat de no tornar-se a presentar al càrrec.

D’esta manera, es posarà “el punt i final al Congrés iniciat setmanes arrere a València”, va assenyalar l’acabat de triar secretari comarcal, en referència al V Congrés Nacional del BNV, on va tornar a ser reelegit Enric Morera, com a secretari general.

Gasquet va destacar ahir que el seu secretariat es caracteritzarà per “reforçar els col•lectius locals i intentar fer el màxim nombre de llistes possibles”.

Per la seua banda, Xavi Pons a l’acomiadar-se del seu càrrec va reclamar “implicació” a la militància “en el projecte del nostre partit perquè hem de posar-nos en marxa de cara a les pròximes eleccions”.


478 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!