El Bloc de la Marina Alta reitera la gratuïtat de l’AP-7 al tram per la comarca

Amb aquesta iniciativa la formació nacionalista vol recordar-li al Ministeri de Foment que fa un any les Corts Valencianes va aprovar una proposició no de Llei, amb els vots a favor del Bloc i del PP i l’abstenció del PSPV, sol•licitant la gratuïtat de l’autopista AP-7 al seu pas per la Marina Alta. Des d’aleshores no s’ha avançat en la proposta.
El secretariat comarcal del BNV vol recordar-li al Ministeri de Foment “la proposició no de llei aprovada ara fa un any a les Corts Valencianes, per la qual es sol•licitava la gratuïtat de l’autopista AP-7 al seu pas per la Marina Alta”. Esta proposta de resolució va comptar amb el suport del grup parlamentari popular i del Bloc, i amb l’abstenció del PSOE.

Esta iniciativa, sense precedents al País Valencià, és conseqüència d’una moció aprovada per unanimitat a l’ajuntament del Poble Nou de Benitatxell a instàncies del Bloc, que requeria a les diferents administracions supramunicipals a implicar-se amb el greu problema del trànsit al Poble Nou i a la Marina Alta en general. A més, per al Bloc “és de justícia que aquest tram siga gratuït mentre els ciutadans de la Marina Alta no tinguen opció d’usar el transport públic per la no construcció de la necessària connexió ferroviària amb Gandia”.

De fet, recorda la formació nacionalista, “el passat dimecres, 27 de maig, PP i PSOE van votar a les Corts Valencianes en contra d’una Proposició No de Llei presentada pel grup del Bloc-Compromís que reclamava l’immediat acord entre la Generalitat i el Govern de Madrid per construir el tren Gandia-Oliva-Dénia. És a dir, que mentre els representants del PP i el PSOE dels pobles de la Safor i la Marina Alta reclamen el tren Gandia-Oliva-Dénia els seus caps a València i a Madrid voten contra aquesta necessària línia de ferrocarril (que torna a brillar per la seua absència en els pressupostos de l’Estat)”. Alhora denuncien que “ni Francisco Camps (PP), ni Jorge Alarte (PSOE), ni Zapatero, ni Rajoy volen el tren Gandia-Oliva-Dénia”. Així, el Bloc conclou que “està clar que PP i PSOE no van a defensar els nostres interessos”.

En el comunicat de premsa el Bloc comarcal anuncia que “el nostre secretari general i diputat a les Corts Valencianes, Enric Morera, recordarà en breu al si de les Corts que un any després de l’aprovació de la iniciativa esmentada al principi encara no ha rebut resposta per part del ministeri de Foment. Ni ara amb José Blanco ni abans amb Magdalena Álvarez”.

Des del Bloc s’assegura que “volem deixar ben clar que som l’única formació política capaç de fer-li front als problemes més immediats i greus de la societat valenciana, atur, comunicacions, sanitat, ensenyament, etc… Des de l’honestedat i amb transparència en la gestió que ens caracteritza”.
537 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!