Levante-EMV editava ahir el seu últim número comarcal

Així desapareix definitivament l’edició de la Marina Alta després de 12 anys d’informació variada i crítica. Ahir podíem llegir en la pàgina 22 del Levante-EMV aquesta nota: “L’edició comarcal de Levante-EMV per a la Marina Alta tanca hui –ahir dimarts, 5 de novembre- les seues portes amb un últim exemplar que posa punt i seguit a 12 anys de compromís ininterromput amb els lectors d’esta comarca de la Comunitat Valenciana. La delicada situació econòmica actual aconsella concentrar esforços i multiplicar sinèrgies en la producció de notícies. L’objectiu final és fer un producte més competitiu i que responga a les noves demandes de la societat sense renunciar a les que han sigut les seues senyes d’identitat: l’atenció al sentir dels nostres pobles i les nostres gents.

Fa 12 anys, a l’iniciar l’edició, Levante-EMV emfatitzava el seu compromís amb els lectors d’esta comarca. Este compromís s’ha mantingut fins avui i va a tenir continuïtat, a partir d’ara, en les pàgines de l’edició general de Levante-EMV.”

Per tant, a partir d’ara qui vullga saber si alguna notícia de la Marina Alta ix publicada en el Levante haurà de buscar-la. El que tenim clar és que la cobertura del que esdevinga a la comarca no serà, ni de bon tros, tractada com fins ara. De fet, de segur que la majoria de notícies que fins ara llegíem en les seues pàgines no les trobarem al si de Levante a partir d’ara.

La Marina Alta, perd així un diari de referència i uns professionals que emigren, obligats per les circumstàncies, al cap-i-casal.
476 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!