El 43 concurs de tir i arrossegament ‘Vila de Pego’ lidera les inscripcions d’haques

140 haques es van inscriure per a participar en «el millor concurs de la Comunitat Valenciana», afirmava Jesús Máñez Ribera, president de la Federació de Tir i Arrossegament de la Comunitat Valenciana. Enguany, com ja passara l’any passat el concurs estava federat i, per tant, era puntuable per a la lliga autonòmica. El concurs pegolí va incloure, entre les múltiples proves, el carro de quatre i un homenatge a Luís Romero, un històric del tir que va faltar fa poc temps enrere.

20170617_173934«El concurs de Pego és el millor de la província d’Alacant i també de la Comunitat Valenciana», ho tornava a afirmar el president de la Federació Valenciana de Tir i Arrossegament, Jesús Máñez, durant la 43ª edició que va tenir lloc durant el cap de setmana del 16 al 18 de juny al camp de tir del camí de Sant Antoni. Assenyalava també que el Concurs de Pego era el que més inscripció d’animals té de tot el territori, 140 haques hi van participar. Entre els atractius de la cita, les múltiples proves que inclou, amb especial interés la prova del carro de quatre o els homenatges, enguany cap a Luís Romero, un històric del tir que va faltar fa poc temps enrere.

20170617_173811Vicent d’Astàsia, portaveu del Club Esportiu Els Carreters de Pego que, junt amb la Federació és qui organitza el Concurs pegolí, explicava eixa especial prova en homenatge a Luís Romero, qui ha viscut al màxim la seua afició al tir, ja que tenia 91 anys, però fins als 89 va acudir al concurs ‘Vila de Pego’.

20170617_174046Astàsia reiterava allò que comentava el president de la Federació, que als participants que estan, la majoria tres o quatre dies, el que dura el concurs, «els dóna igual que faça calor, vent, aigua… que Pego és Pego».

Destacava Jesús Máñez que, tot i la crisi i la mala fama del tir, «l’afició ens demostren que Pego és únic a la província d’Alacant, ja que dijous ja hi havia gent ací. El que vol dir que la gent sobretot de Castelló, s’agafa vacances per a vindre a participar al tir de Pego».

1812 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!