Edu Alcina, al front de la nova executiva de Compromís Pego

Divendres passat el col·lectiu valencianista celebrà el seu Congrés Extraordinari per a l’elecció d’una nova executiva local. Aquest Congrés venia motivat per la dimissió el passat 19 d’octubre de l’anterior secretària local i portaveu, Reies Vicens Pérez, seguint la tradició del col·lectiu de separar els càrrecs institucionals i els càrrecs del partit. Cal recordar que Vicens va ser elegida regidora en les darreres eleccions municipals i forma part de l’actual corporació municipal de Pego.

Al Congrés es va presentar una única candidatura encapçalada per Edu Alcina Siscar, qui obtingué el suport unànime de tots i totes les assistents per a ser el nou secretari local i portaveu de Compromís Pego.

Alcina estarà acompanyat en l’executiva per Ariadna del Ruste Pérez, com a secretària d’Organització i Coportaveu; Carlos Ortolà Badenes, com a secretari de Finances; Lidia del Ruste Pérez com a secretària de comunicació; Marc Pastor Alemany, com a secretari d’Acció Electoral; i Conxa del Ruste Aguilar, com a secretària d’Acció Política i Institucional.

Edu Alcina expressà la seua gratitud a l’assemblea local per la confiança dipositada en ell i la resta de l’equip, a més va agrair el treball de Reies Vicens al front de la formació durant els últims anys. El nou secretari local afirmà també que “La nova executiva es posa com a principal objectiu treballar perquè Compromís Pego siga la primera força en les properes eleccions municipals». I afegí que «Això passa per reforçar el nostre projecte i obrir més el col·lectiu a la nostra població”.
357 Visites
Hola!!