Dorsal 19 supera amb escreix el II Repte 24 hores running

Amb dos equips de 24 persones per córrer durant les 24 hores, dos equips, marató caminant, marató de dones per relleus i una mitja marató de xiquets i xiquetes —més les llebres—. Una experiència ampliada en esta segona edició que va tenir des de divendres 17 fins dissabte 18 de juny dins el programa de Festes de Pego.
El II Repte 24x1h running que organitza Dorsal 19 va ampliar el planter de participants amb la finalitat de donar cabuda en la prova a «tots els membres del club», com explicava durant la primera hora de la prova Carlos Siscar. Això va donar com a resultat la creació de dos equips de 24 corredors i corredores, A i B —amb aposta inclosa, tot i que la rivalitat era secundària—, apuntava Siscar. A estos dos equips.
Dissabte, quan faltava aproximadament un minut per complir amb les 24 hores, tots i totes les participants del Club Dorsal 19, amb samarretes taronja van eixir a la pista per a acompanyar l’última corredora i les seues dos llebres i completar així, tots i totes junts el II repte de Dorsal 19.
El president de Dorsal 19, Juanjo Arbona expressava que estaven «molt contents perquè ha anat molt bé». Arbona repassava eixa àmplia participació en el 24 hores de 2016: «dos equips, marató caminant, marató de dones per relleus i una mitja marató de xiquets i xiquetes» que el portava a afirmar que «ha estat molt bé, molt bé». Tota esta participació va permetre superar els 300 quilòmetres que és el repte que es va marcar l’any passat Dorsal 19 i que enguany també volien superar i així ha estat.
El regidor d’Esports, Raül Tamarit, qui també va participar en el II Repte 24x1hores de running organitzat per Dorsal 19, va valorar la prova com a «molt completa» amb al voltant de «200 persones corrents a les pistes del Pujol el que ha permès batre el repte de l’any passat i, sobretot, divertir-nos durant la setmana de Festes al poble».Este tipus de proves, certificava Juanjo Arbona, «fan club» ja que «hui estem quasi tota la gent del club». El 24 hores és «una prova que ens reunix a tots» i permet que «ens ho passem molt bé». Aprofitava l’ocasió Juanjo Arbona per animar als i les atletes de Pego, totes eixes persones que actualment corren, a unir-se a la família que és Dorsal 19.
784 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!