Divendres preentrega de les aules prefabricades de Carolina Sala

El 22 de maig van arribar les aules prefabricades al poliesportiu de “La Trilladora”. Actualment, els barracons ja estan muntats i a partir de demà el col•legi Carolina Sala podrà començar a traslladar el mobiliari escolar al complex transitori. Novembre i desembre s´apunten com als mesos en què podrien començar a executar-se les obres a l´edifici. Els 72 nous mòduls d´aules prefabricades que han de servir d´escola transitòria per als alumnes del Carolina Sala, ja estan a punt per a rebre tot el material del que disposa el col•legi. Després del llarg procés de muntatge, que va començar a finals de maig, actualment, els barracons ja estan totalment muntats. Ara només falta començar a acondicionar les aules perquè al setembre els 225 alumnes de Carolina Sala puguen iniciar el curs amb normalitat. El regidor d´Educació, el nacionalista Àngel Sendra explica que les noves aules tenen el sostre més alt i aire acondicionat instal•lat en totes elles.

Els 14 mesos de contractació de les aules prefabricades comencen el seu compte enrere a setembre és per això que hi hagut problema per a l´entrega dels barracons.

Ciegsa, l´empresa encarregada de l´execució de la futura obra no es volia fer càrrec de la seguretat del complex educatiu de “La Trilladora” durant el mesos d´estiu, conseqüentment, “ABC Arquitectura Modular”, l´empresa a la que la Conselleria d´Educació li ha llogat els barracons, no podia autoritzar el trasllat d´algun tipus de material a l´interior de les aules. Afortunadament, s´ha arribat a un punt d´acord en el què l´Ajuntament contractarà una assegurança durant el mesos d´estiu perquè es puga procedir al trasllat del mobiliari. De fet, hui mateix es realitzarà la preentrega de les aules prefabricades. Ho explicava Joan Síscar, director de Carolina Sala.

Tota la documentació exigida per la Conselleria ha estat entregada i fins a la data no s´ha sol•licitat cap nova aportació documental. Aquest fet fa confiar a la Regidoria d´Educació, que tot i que encara no hi ha una data concreta per a què s´execute l´enderrocament de l´edifici del Col•legi Carolina Sala, el nou centre educatiu es puga veure abans d´acabar la legislatura.

Al respecte de dates, el director de Carolina Sala, Joan Síscar, fila més prim i ha informat a Ràdio Pego que les obres podrien començar a executar-se cap al mes de novembre o desembre perquè el projecte ja està acabat i en un breu període de temps podria traure´s a licitació.

Durant el procés d´empaquetatge el personal educatiu de Carolina Sala estan trobant grates sorpreses amagades pels armaris de l´escola, tresors que han perdurat durant tots els anys que duu en funcionament el centre.
513 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!