Crear convenis amb les valls nou repte del Creama

La setmana passada, durant la sessió ordinària de la Junta General del Creama, es va destacar l´increment de pressupost durant l´exercici anterior. S´ha passat d´1 milió d´euros a 3,5 milions. Entre els nous reptes futurs es troba la signatura d´un conveni perquè els pobles d´ interior es puguen subscriure al Creama de Pego i així pugen rebre servei directe. El president del Creama, Juan Roselló, lloa el treball de l´oficina de Pego i la posa com a exemple a seguir. La localitat de Xàbia va estrenar, la setmana passada, capitalitat del Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (Creama) acollint una sessió ordinària de la Junta General. Durant l´assemblea es va aprovar la liquidació dels comptes i la memòria d’activitats de 2005. Pel que respecta a l´ànalisi política, el president del Consorci, Juan Roselló, va destacar que ha estat altament positiu durant l´exercici anterior, ja que s´ha passat d´un pressupost d´1 milió d´euros a aconseguir gestionar 3,5 milions.

El dinamisme del Creama ha estat premiat amb el guardó a la Millor Mancomunitat de tots els municipis del País Valencià. A més, l´entitat compta amb un alt nivell d´acceptació entre la població que es dirigeix a les diferents oficines obertes als pobles on està present: Dénia, Xàbia, Calp, Benissa, Teulada, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Ondara i El Verger per a consultar ofertes de treball o per a emprendre una empresa, entre d´altres serveis. El president va subratllar que l´assessorament prestat ha estat a 16.726 persones, a més d´haver ajudat i assessorat la creació de 343 noves emprese, entre d´altres assumptes.

Aquestes xifres reforcen el treball que des de les diferents oficines s´està duent a terme. Roselló ha lloat l´equip tècnic del Creama de Pego, per la seua tasca. Des del retorn del municipi al Consorci, un important pas per a les dues parts implicades, el nivell de funcionament de l´oficina és un exemple a seguir segons el president de l´entitat.

No perdre el contacte amb les persones emprenedores, amb els professionals i amb les empreses que han utilitzat els serveis del Creama. Reagrupar a aquesta gent en una associació d´empresaris Creama per a no perdre el vincle i per a promoure noves iniciatives és un dels nous reptes que s´ha proposat el Consorci comarcal. Una altra nova idea a desenvolupar, presentada pel propi president, és arribar als pobles de les valls de l´interior de la comarca. El conveni seria la via més plausible per tirar-ho endavant.
789 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!